Povezane vesti
„Orlando” čeka publiku
Politika 01.04.2021
Premijera predstave „Orlando” po delu Virdžinije Vulf, u dramatizaciji Tanje Šljivar i režiji Bojana Đorđeva, biće izvedena večeras od 18.30 sati na sceni „Raša Plaović” Narodnog pozorišta u Beogradu. Maja Mirković je kreirala kostime, Siniša Ilić… »
Ovakva dešavanja nas podsećaju na to kako izgleda normalan život: Premijera predstave "Orlando" večeras i sutra u Narodnom…
Blic 01.04.2021
Posle uspešne premijere komedije Pjera Korneja „Iluzije“ u režiji Nikole Zavišića, na istu scenu – „Raša Plaović“, večeras od 18.30 časova, a i sutra 2. aprila imaćete priliku da pogledate premijeru predstave „Orlando“, po romanu Virdžinije Vulf, u… »
Istraživanje rodnog identiteta
Danas 31.03.2021
Prve premijere "Orlanda" Virdžinije Vulf na sceni Narodnog pozorišta u Beogradu Prva dva dana aprila na Sceni „Raša Plaović“ prvi put premijerno u Narodnom pozorištu u Beogradu biće izvedene predstave „Orlando“, po romanu Virdžinije Vulf, u dramatizaciji… »
Vesti dana »

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 31 minutajoš 19 povezanih

Snažan zemljotres pogodio Kamčatku, izdato upozorenje za cunami
Radio 021 pre 36 minutajoš 12 povezanih

"Ja ću se pobrinuti za to": Oglasila se udovica Čarlija Kirka: Nemaš pojima kakvu si vatru zapalio u ovoj ženi, niko nikada neće zaboraviti ime mog muža!
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih

Sunčana subota pred nama: Do 31 stepen, ali u nedelju nagli obrt vremena
Alo pre 3 satajoš 9 povezanih