Povezane vesti
Frilenseri ponovo odbili predlog Vlade
RTS 01.04.2021
Udruženje radnika na internetu saopštilo je da im je Vlada Srbije jutros poslala novi predlog za njihovo oporezivanje, koji se, kako tvrde, gotovo nimalo ne razlikuje od predloga o kojem je diskutovano na sastanku održanom 30. marta i koji je za njih… »
Deo frilensera odbio predlog Vlade
Danas 01.04.2021
Udruženje radnika na internetu saopštilo je da im je Vlada Srbije danas dostavila novi predlog za oporezivanje radnika na internetu za protekli period i za ubuduće, koji se „gotovo nimalo“ ne razlikuje od prethodnog predloga, te je Udruženje i današnji… »
Podele među frilenserima: Ko sarađuje sa Vladom Srbije
Nova 01.04.2021
Udruženje radnika na internetu saopštilo je da odbija novi predlog Vlade Srbije, koji im je dostavljen tokom dana. Oni su se ogradili od Udruženja frilensera i preduzetnika, koje je prihvatilo predlog Vlade i optužili ih da pojedini njihovi predstavnici… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 7 satijoš 1 povezana