Povezane vesti

Čuveni fudbaler o Dejanu Stankoviću: ‘Deki je moj kapiten! On je baš, ali baš dobra osoba’ (video)

Čuveni fudbaler o Dejanu Stankoviću: ‘Deki je moj kapiten! On je baš, ali baš dobra osoba’ (video)

Hot sport 01.04.2021
FK Crvena zvezda je objavio isečak iz emisije gde legendarni fudbaler Samuel Eto govori o treneru crveno-belih, Dejanu Stankoviću. Eto i Stanković su bili zajedno u Interu gde su osvojili čuvenu ‘Tripletu’ napravivši jedan od najvećih uspeha u istoriji… »
Samjuel Eto: Deki je kapiten nas Cigana (video)

Samjuel Eto: Deki je kapiten nas Cigana (video)

Mozzart sport 01.04.2021
Bivši napadač Intera prisetio se nekadašnjeg saigrača. Samjuel Eto i Dejan Stanković zajedno su 2010. sa Interom osvojili sve što su mogli. I Ligu šampiona i Seriju A i Kup Italije. Moćan je bio milanski tim pod vođstvom Žozea Murinja, a da je među… »
Deki Stanković? Kapiten nas cigana! Ovako čuveni Eto pamti svog prijatelja - zajedno su osvojili sve

Deki Stanković? Kapiten nas cigana! Ovako čuveni Eto pamti svog prijatelja - zajedno su osvojili sve

Mondo 01.04.2021
"On je moj kapiten, trebalo je to da vidite" "On je moj kapiten, trebalo je to da vidite" Dejan Stanković i Samjuel Eto bili su saigrači u legendarnoj generaciji Intera, koja je 2010. godine osvojila "tripletu" i bila jedna od najboljih u istoriji… »

Vesti dana »