Povezane vesti
Test pre i posle meča, Vembli konačno dočekuje navijače
N1 Info 01.04.2021
Najave iz prethodnih nedelja postale su stvarnost. Vembli će konačno dočekati navijače u aprilu nakon što je bio prazan duže od godinu dana. Samo lokalno stanovništvo će imati mogućnost da prati polufinalni meč FA Kupa između Lestera i Sautemptona… »
Englezi puštaju navijače na Vembli: Pod ovim uslovima gledaće fudbal uživo
Mondo 01.04.2021
Uskoro će dočekati dan koji čekaju više od godine! Uskoro će dočekati dan koji čekaju više od godine! Druga polufinalna utakmica FA kupa između fudbalera Lestera i Sautemptona biće igrana pred lokalnom publikom na londonskom stadionu Vembli. Tom meču… »
Dve utakmice u Engleskoj će se igrati pred publikom
Nova 01.04.2021
Druga polufinalna utakmica FA kupa između fudbalera Lestera i Sautemptona biće igrana pred lokalnom publikom na londonskom stadionu "Vembli". Tom meču, koji se igra 18. aprila prisustvovaće samo lokalno stanovništvo, dok će utakmici finala Liga kupa… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje uz nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 32 povezane

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
Cenzolovka pre 24 minutajoš 9 povezanih

Crta podnela tri krivične prijave u vezi sa protestima u Novom Sadu, Beogradu i Vrbasu
Radio 021 pre 2 satajoš 22 povezane

IŽS: Instalirana dodatna merna oprema u Prokopu za kontinuirano praćenje i proveru „kretanja“ ploče
Biznis.rs pre 44 minutajoš 18 povezanih

Tristan Vukčević otkrio šta je naučio od Jokića i Bogdana i zašto je odabrao Srbiju: „Grci su došli da me vide…“
Nova pre 19 minutajoš 42 povezane