Povezane vesti
"Korona me iscrpela, ne mogu da povratim snagu": Vuk Kostić o borbi sa opasnim virusom, dva puta je bio zaražen
Blic 02.04.2021
Glumac Vuk Kostić u vreme kada je snimao seriju "Porodica", u kojoj tumači lik Milorada Ulemeka Legije, komandanta ozloglašene JSO i de fakto šefa zemunskog klan, se zarazio korona virusom i zbog toga je imao dublera. On je u emisiji "Kec na jedanaest"… »
Legiju sam samo ja mogao da glumim: Vuk Kostić o najtežem trenutku - Tri nedelje pre Slobinog hapšenja meni je umro otac
Mondo 02.04.2021
Glumac otkrio da je u martu 2001. godine, u trenucima kada se odvijala drama u Vili Mir na Dedinju, izgubio oca - "Imao sam 21 godinu i nisam razmišljao ni o čemu drugom" Glumac otkrio da je u martu 2001. godine, u trenucima kada se odvijala drama u Vili… »
"Nadam se da nisam razočarao": Vuk Kostić igra Legiju u seriji "Porodica" i tvrdi da mu je rečeno - samo ti možeš njega da…
Blic 01.04.2021
Glumac Vuk Kostić u seriji "Porodica" tumači lik Milorada Ulemeka Legije, komandanta ozloglašene JSO i de fakto šefa zemunskog klana, a kako kaže, reditelj Bojan Vuletić rekao je kako ta uloga može samo njemu da pripadne. - Bojan me je birao i nadam se… »
Vuk Kostić je imao dublera u seriji "Porodica", otkrivamo zašto mu je bio neophodan
Blic 01.04.2021
Glumac Vuk Kostić u seriji "Porodica" tumači lik Milorada Ulemeka Legije, komandanta ozloglašene JSO i de fakto šefa zemunskog klan, a kako saznajemo, imao je dublera. U seriji "Porodica" na ulogu Legije su podeljeni komentari i dok jedni misle da je Vuk… »
Vesti dana »

Vučić o snimcima na Železničkoj stanici u Novom Sadu: Kako je moguće da 11 meseci nismo ovo videli?
Telegraf pre 34 minutajoš 30 povezanih

Ko je od opozicije došao na sastanak sa Brnabić pred sutrašnju sednicu Skupštine?
Danas pre 44 minutajoš 30 povezanih

Normalizovan saobraćaj na auto-putu BG-ns Uklonjen portal koji je oborio kamion
Dnevnik pre 39 minutajoš 33 povezane