Povezane vesti
Moraće na saslušanje u policiju zbog prevare: Ana Korać uznemirena se pravda: "Moj posao su te reklame, nisam znala ko su"
Blic 02.04.2021
U policijskoj akciji Republike Srpske "Vektor", pre dva dana, uhapšeno je devet osoba, za koje se sumnja da su preko društvenih mreža sa lažnih profila prevarili na stotine ljudi, navodeći ih da im šalju novac za navodno provereno klađenje i takozvane… »
Pevačice i starlete na saslušanju zbog milionske prevare: Preti im do 2 godine zatvora?
Mondo 02.04.2021
Sve zbog reklame na društvenim mrežama. Sve zbog reklame na društvenim mrežama. Nakon što je u policijskoj akciji Republike Srpske "Vektor" uhapšeno devet osoba, zbog sumnje da su putem društvenih mreža sa lažnih profila prevarili stotine ljudi, navodeći… »
Panika na estradi: Policija saslušava pevače i starlete zbog milionske prevare, oni se pravdaju: "Imam sina kog moram da…
Blic 02.04.2021
Nakon što je u policijskoj akciji Republike Srpske "Vektor" uhapšeno devet osoba, za koje se sumnja da su preko društvenih mreža sa lažnih profila prevarili na stotine ljudi, navodeći ih da im šalju novac za navodno provereno klađenje i takozvane sigurne… »
Vesti dana »
Vremenske prilike i uslovi na putevima u Srbiji tokom vikenda 28-29. mart 2026.
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 36 povezanih
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 22 povezane
(Uživo) Haos na Bliskom istoku: Huti zvanično objavili da ulaze u rat, u Saudijskoj Arabiji ranjeno 12 američkih vojnika
Mondo pre 2 satajoš 17 povezanih
"Nije se vratio jer mu je lako, već zato što mora" Oglasila se Kaća Lazić nakon Darkovog koncerta: I Ana Sević odmah reagovala
Blic pre 30 minutajoš 17 povezanih
Dekan Filozofskog: "Dok smo mi bili u UKP, policija detaljno pretražila ceo Fakultet i nisu pronašli ništa od pirotehničkih sredstava"
Nova pre 35 minutajoš 8 povezanih