Povezane vesti
Za Kisić Tepavčević „nije vreme“ za priču o bratu, Tepić „pojašnjava“ funkciju
N1 Info 02.04.2021
Nedavno je opoziciona političara Marinika Tepić javnosti pokazala ugovor za koji tvrdi da pokazuje da je u januaru firma "Nites" Bojana Kisića, rođenog brata ministarke za rad Darije Kisić Tepavčević, sklopila posao sa Elektroprivredom Srbije… »
Kisić Tepavčević i Tepić oprečno o poziciji ministarkinog brata u Nitesu
N1 Info 02.04.2021
Ministarka za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Darija Kisić Tepavčević negirala je da je njen brat suvlasnik firme koja je sa Elektroprivredom Srbije sklopila ugovor vredan tri miliona evra. Potpredsednica SSP odgovara da je tačno da… »
Tepić: Darija Kisić laže, njen brat je izvršni direktor
Nova 02.04.2021
Nakon izjave ministarke Darije Kisić Tepavčević da njen brat nije ni vlasnik, ni suvlasnik, ni direktor, ni odgovorno lice ni u jednoj od firmi koje su sklopile posao sa EPS-om, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je na… »
Kisić Tepavčević negira da je njen brat sklopio ugovor od tri miliona evra
Slobodna Evropa 02.04.2021
Ministarka za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Srbije Darija Kisić Tepavčević negirala je 2. aprila da je njen brat suvlasnik firme koja je sa Elektroprivredom Srbije (EPS) sklopila ugovor vredan tri miliona evra. "Moj brat nije ni… »
Darija Kisić negira da je njen brat sklopio ugovor sa EPS
Nova 02.04.2021
Ministarka za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Darija Kisić Tepavčević negirala je da je njen brat suvlasnik firme koja je sa Elektroprivredom Srbije sklopila ugovor vredan tri miliona evra. „Moj brat nije ni vlasnik, ni suvlasnik… »
Kisić Tepavčević negira da je njen brat sklopio ugovor s EPS-om vredan tri miliona evra
Beta 02.04.2021
Ministarka za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Darija Kisić Tepavčević negirala je danas da je njen brat suvlasnik firme koja je sa Elektroprivredom Srbije (EPS) sklopila ugovor vredan tri miliona evra. "Moj brat nije ni vlasnik, ni… »
Kisić Tepavčević negira da je njen brat sklopio ugovor s EPS-om vredan tri miliona evra
Glas Zaječara 02.04.2021
Ministarka za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Darija Kisić Tepavčević negirala je danas da je njen brat suvlasnik firme koja je sa Elektroprivredom Srbije (EPS) sklopila ugovor vredan tri miliona evra. „Moj brat nije ni vlasnik, ni… »
Vesti dana »
Aktivisti koji brane Stari savski most najavili izgradnju još jednog kampa
Beta pre 1 satjoš 112 povezane
Uhapšen 80-godišnjak zbog pretnji i pucanja u Novom Pazaru, policija mu u stanu pronašla pištolj, pušku i 50 metaka
Euronews pre 3 satajoš 66 povezanih
Ponovo sukobi policije i opozicije tokom drugog dana blokade suda u Novom Sadu (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 62 povezane
Nevladine organizacije u Srbiji traže da 'vlast zaustavi represiju' nad građanima, opozicijom i aktivistima
Slobodna Evropa pre 33 minutajoš 63 povezane
Pušten aktivista Cicvarić: "Policajac mi je uvrtao ruku, nismo pomišljali na nasilje"
Radio 021 pre 3 satajoš 51 povezana