Povezane vesti
"Planiram da umrem prirodnom smrću": Pevač se drastično ugojio ali neće na operaciju želuca, pa otkrio: "Supruzi ne smeta moja…
Blic 02.04.2021
Pevač Nemanja Nikolić drastično se ugojio i danas izgleda, po mišljenju mnogih, sasvim drugačije, a evo šta on kaže na tu temu. - Upoređuju me sa slikama sa takmičenja, kada sam bio klinac. Normalno je da sam se promenio. Prošlo je 18 godina od… »
Ne planiram da umrem od operacije želuca: Pevaču ne smeta što se ugojio, odgovorio na prozivke da je "neprepoznatljiv"!
Mondo 02.04.2021
Otvoreno kaže da voli da jede. Otvoreno kaže da voli da jede. Pevač Nemanja Nikolić promenio se u odnosu na ranije, a mnogi smatraju da je zbog viška kilograma gotovo neprepoznatljiv, što je i on sam prokomentarisao. "Upoređuju me sa slikama sa… »
Vesti dana »
Američki ambasador: Srbija i SAD su ušle u novu eru bilateralnih odnosa
Beta pre 23 minutajoš 23 povezane
Tanja Topić o imenovanju Luisa Krišoka za v.d. visokog predstavnika u BiH i novom zaokretu američke politike
Insajder pre 37 minutajoš 26 povezanih
Džamal Marej zbog Jokića gleda meč Srbije: Sa drugog kraja sveta došao na kvalifikacije
Mondo pre 52 minutajoš 73 povezane
Oko za oko, zabrana na zabranu: Crnogorski novinar nepoželjan u Srbiji, a da li je još neko - MUP ne odgovara
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane
(Video) Lokalizovan požar koji je izbio na šinobusu na pruzi Niš-Svrljig, železnički saobraćaj u prekidu
Newsmax Balkans pre 52 minutajoš 17 povezanih