Povezane vesti
"Planiram da umrem prirodnom smrću": Pevač se drastično ugojio ali neće na operaciju želuca, pa otkrio: "Supruzi ne smeta moja…
Blic 02.04.2021
Pevač Nemanja Nikolić drastično se ugojio i danas izgleda, po mišljenju mnogih, sasvim drugačije, a evo šta on kaže na tu temu. - Upoređuju me sa slikama sa takmičenja, kada sam bio klinac. Normalno je da sam se promenio. Prošlo je 18 godina od… »
Ne planiram da umrem od operacije želuca: Pevaču ne smeta što se ugojio, odgovorio na prozivke da je "neprepoznatljiv"!
Mondo 02.04.2021
Otvoreno kaže da voli da jede. Otvoreno kaže da voli da jede. Pevač Nemanja Nikolić promenio se u odnosu na ranije, a mnogi smatraju da je zbog viška kilograma gotovo neprepoznatljiv, što je i on sam prokomentarisao. "Upoređuju me sa slikama sa… »
Vesti dana »
Vreme je za veliko finale Evrovizije - evo šta treba da znate
BBC News pre 56 minutajoš 19 povezanih
Evo kada Srbiju očekuju oluje sa grmljavinom i grad! Jesen usred maja: prete i veoma obilne padavine
Telegraf pre 2 satajoš 17 povezanih
Vučić: "Veliki uspeh za Srbiju - 4.740 radnika na gradilištu EXPO"; "Izvoz u Kinu uvećan 330 puta"
B92 pre 11 minutajoš 14 povezanih
Vučić: Još nije pronađeno telo osobe koja je nestala posle pucnjave na Senjaku
Vreme pre 11 minutajoš 46 povezanih
San Antonio "rasterao vukove" i zakazao spektakl sa Oklahomom, Detroit ponovo odbio da "umre"
Sportske.net pre 3 satajoš 18 povezanih