Повезане вести
Вулин: Млади треба да се пријаве на професионалну обуку
Вечерње новости 02.04.2021
МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин позвао је данас све који желе да професионалну каријеру остваре у полицији и тако буду на услузи својој заједници и земљи, да се пријаве на конкурс за полазнике Центра за основну… »
Министар Вулин позива младе на конкурс за позорнике
Нова 02.04.2021
Министар унутрашњих послова Александар Вулин је позвао све младе који желе да буду на услузи својој заједници и земљи и да остваре професионалну каријеру у полицији, да се пријаве на конкурс за полазнике Центра за основну… »
Вулин позива младе да се пријаве за полицијске позорнике
Н1 Инфо 02.04.2021
Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је да ће бити враћени "позорници полицајци, који воде рачуна о сваком кварту, знају свако дете, родитеља, знају бригу сваког свог суграђанина" и позвао младе да се јаве на… »
Вулин: Враћамо полицајце позорнике, они знају свако дете и бригу у кварту
Данас 02.04.2021
Министар унутрашњих послова (МУП) Александар Вулин изјавио је данас да ће бити враћени „позорници полицаји, који воде рачуна о сваком кварту, знају свако дете, родитеља, знају бригу сваког свог суградјанина“ и позвао младе да… »
Вести дана »
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 56 минутајош 4 повезане
Понтонски мост код Свилајнца расклопљен због високог водостаја Велике Мораве
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Обрадовић у неверици: Био сам шокиран када су ми рекли да Паркер неће играти
Данас пре 41 минутајош 2 повезане