Повезане вести

Живети са аутизмом, борећи се против предрасуда

Живети са аутизмом, борећи се против предрасуда

РТВ 02.04.2021
НОВИ САД, СУБОТИЦА - Аутизам није болест него стање, особе код којих је дијагностикован нису неваспитане и нису резултат "хладних односа" родитеља, лекције су којих се свет подсећа сваког другог априла, на Светски дан особа са… »
Врбас: Полицајци раширили велики транспарент "И ја волим неког са аутизмом"

Врбас: Полицајци раширили велики транспарент "И ја волим неког са аутизмом"

Радио 021 02.04.2021
Сваке године 2. априла се широм света обележава Дан аутизма, а ове године поруку подршке послали и полицајци из Врбаса. Полицајци из Врбаса окупили су се јутрос са својим малишанима и развили велики транспарент "И ја волим неког… »
Полицајци у Врбасу обележили Светски дан аутизма

Полицајци у Врбасу обележили Светски дан аутизма

Нова 02.04.2021
Светски дан аутизма обележева се традиционално 2. априла сваке године, а ове су га и припадници Полицијске станице у Врбасу обележили на прикладан начин и исказали солидарност са онима који је наша помоћ најпотребнија. Припадници… »
"Плавци" из врбаса пружају подршку: Полицајци из Врбаса обележили Светски дан особа са аутизмом (фото)

"Плавци" из врбаса пружају подршку: Полицајци из Врбаса обележили Светски дан особа са аутизмом (фото)

Вечерње новости 02.04.2021
ЗАПОСЛЕНИ у Полицијској станици Врбас данас су, са својом децом, обележили Светски дан особа са аутизмом, у знак подршке свим суграђанима који су на спектру. - И ми носимо плаво и волимо некога са аутизмом - стоји у поруци која… »

Вести дана »