Povezane vesti
Akcija čišćenja priobalja od Ribarca do Futoga
Dnevnik 02.04.2021
Danas je pokrenuta koordinirana akcija čišćenja područja priobalja od Ribarskog ostrva do brane u Futogu i trajaće nekoliko dana, sve dok se ovaj pojas uz obalu Dunava ne očisti. Zajedničkim zalaganjem akciju uklanjanja smeća pokrenuli su Grad… »
Krenulo čišćenja priobalja od Ribarskog ostrva do brane u Futogu
RTV 02.04.2021
NOVI SAD - Danas je u Novom Sadu pokrenuta koordinirana akcija čišćenja područja priobalja od Ribarskog ostrva do brane u Futogu i trajaće nekoliko dana, sve dok se ovaj pojas uz obalu Dunava ne očisti, saopštila je informativna služba Grada… »
OD RIBARCA DO FUTOGA: Počela akcija uklanjanja smeća duž priobalja Dunava (FOTO)
Moj Novi Sad 02.04.2021
Danas je pokrenuta koordinirana akcija čišćenja područja priobalja od Ribarskog ostrva do brane u Futogu i trajaće nekoliko dana, sve dok se ovaj pojas uz obalu Dunava ne očisti, javljaju iz Gradske kuće. Akciju uklanjanja smeća pokrenuli su… »
Vesti dana »

Uživo "ti si moja ljubav večna, moja istina" Oglasila se majka Andrije Čikića na drugu godišnjicu masakra na Vračaru: "Sine moj, tebi majka zbori..."
Blic pre 31 minutajoš 78 povezanih

Novinari u Srbiji dočekuju Svetski dan slobode medija uz smanjenje medijskih sloboda i više napada
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

OTKRIVAMO Kako je propala Vučićeva poseta Americi: Bez važnih susreta i skupocene gala večere
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih

Zelenski odbacio Putinov predlog: Ne garantujemo bezbednost svetskim liderima u Moskvi
Vesti online pre 44 minutajoš 21 povezana

VIDEO Haos pred veliki derbi u Hrvatskoj: Masovna tuča navijača izazvala stampedo, čuli se jauci i vrisci
Nova pre 2 satajoš 16 povezanih