Povezane vesti
Nestala devojčica iz Resavice kod Despotovca
N1 Info 02.04.2021
Tinejdžerka Maja Paunović (15) iz Resavice kod Despotovca nestala je 30. marta i njena porodica i prijatelji od tog dana intenzivno tragaju za njom, potvrdio je za Nova.rs Majin otac Saša Paunović. “Tog dana sam došao iz treće smene. Vrata su bila… »
Devojčica nestala kod Despotovca, porodica moli da se jave građani ako imaju bilo kakvu informaciju
RTS 02.04.2021
Četrnaestogodišnja Maja P. iz naselja Resavice u opštini Despotovac nestala je 30. marta uveče, kada joj se iz porodičnog doma gubi svaki trag. Otac nestale devojčice Saša kaže da mu je ćerka nestala tokom noći. Maja P. je učenica osmog razreda… »
Nestala Maja (15) iz Resavice, otac moli za pomoć
Nova 02.04.2021
Tinejdžerka Maja Paunović (15) Iz Resavice kod Despotovca nestala je 30. marta i njena porodica i prijatelji od tog dana intenzivno tragaju za njom, potvrdio je za Nova.rs Majin otac Saša Paunović. “Tog dana sam došao iz treće smene. Vrata su bila… »
Maja (15) iz despotovca nestala pre 3 dana: "Niko nije primetio da je nema, svi su spavali..."
Mondo 02.04.2021
Od 30 marta uveče, gubi joj se svaki trag. Od 30 marta uveče, gubi joj se svaki trag. Maja Paunović (15) iz naselja Resavice u opštini Despotovac nestala je 30. marta uveče i od tada joj se gubi svaki trag. "Preksinoć sam se vratio sa posla iz… »
Vesti dana »
Sneg napravio kolaps širom Srbije: Kamioni bez zimskih guma izazvali zastoje, Er Srbija upozorila na moguća kašnjenja i otkazivanja letova, 100.000 ljudi bez struje
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih
Goran Ješić nakon puštanja iz pritvora: Prostor nedostojan za ljude u 21. veku
Vreme pre 58 minutajoš 25 povezanih
Žreb je odlučio: Poznati parovi polufinala Kupa Srbije za odbojkašice
Večernje novosti pre 28 minutajoš 42 povezane