Povezane vesti
Ana Lalić: Moje hapšenje je bilo pokazna vežba
Nova 02.04.2021
Novinarka Ana Lalić i reporter Žikica Stevanović danas su u emisiji "Među nama" komentarisali godišnjicu varednog stanja u Srbiji. U ovom periodu prošle godine norinarka portala Nova.rs je uhapšena zbog izveštavanja o stanju u bolnicama tokom korone, a… »
Na godišnjicu privođenja, novinarka Ana Lalić dobila najviše priznanje NDNV
N1 Info 02.04.2021
Nagrada Nezavisnog društva novinara Vojvodine za najbolju novinarku ove godine dodeljena je novinarki portala Nova.rs Ani Lalić. Nagrada joj je pripala tačno na godišnjicu hapšenja zbog objavljivanja teksta o nedostatku opreme u Kliničkom centru… »
Ana Lalić: Nagrada NDNV mi puno znači
N1 Info 02.04.2021
Godišnja nagrada Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) za najbolju novinarku pripala je Ani Lalić sa portala Nova.rs. Udruženje je podsetilo da je ona bila jedina novinarka u Evropi 2020. godine koja je uhapšena, zbog informisanja javnosti o… »
Vesti dana »
MUP SRBIJE UPOZORAVA VOZAČE NA NAGLI PAD TEMPERATURE I OBILNE PADAVINE
Pirotske vesti pre 1 satjoš 47 povezanih
(BLOG) Jaćimović i njegov sin štrajkuju glađu: "Izgubio sam volju za životom kad sam video koliko su decu isprebijali"
N1 Info pre 50 minutajoš 36 povezanih
"Ovo bi mogao biti uzrok požara": Zagrepčani u šoku posmatraju kako vatra guta Vjesnikov neboder
Mondo pre 25 minutajoš 47 povezanih
Deep Purple objavio nove datume mad in europe turneje – u Beogradskoj areni 10. oktobra 2026.
Kurir pre 55 minutajoš 17 povezanih