Povezane vesti
"Pusti ga da igra! Tri meča, a 'nula minuta', ja bih mi rekao: Idi bestraga!" Siniša Mihajlović žestoko po selektoru…
Sportal blic 03.04.2021
Malo je narušeno veliko prijateljstvo dva fudbalska stručanjaka. i Roberto Manćini već više od dve decenije su u izvrsnim odnosima, ali su oni uzdrmani poslednjim dešavanjima u reprezentaciji Italije, čiji je selektor upravo pomenuti "Mihin"… »
Kolarov: Čuo sam se s Piksijem, pričaćemo na večeri u Milanu
Nova 03.04.2021
Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov gostovao je u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", gde je najavio da će razgovarati sa novim selektorom Srbije. Kolarov se jesenas našao na udaru srpske javnosti jer je nekoliko sati pred utakmicu sa Škotskom… »
"Tako sam na svoju ruku odlučio!" Kolarov otkrio da li se vraća u Zvezdu, zašto nije igrao protiv Škotske, šta misli o…
Sportal blic 03.04.2021
Aleksandar Kolarov, bivši kapiten reprezentacije Srbije, na vrlo zanimljiv način je govorio o novom strategu našeg nacionalnog tima, aktuelnom fudbalskom trenutku, ali i nekim detaljima iz svoje bogate karijere. Pa i budućim koracima. Gostujući u… »
Miha udario na velikog prijatelja, razlog je njegov igrač: Da sam ja on, rekao bih mu da se nosi dođavola!
Mondo 03.04.2021
Srpski stručnjak je javno rekao šta misli o potezima svog prijatelja. Srpski stručnjak je javno rekao šta misli o potezima svog prijatelja. Siniša Mihajlović je ponovo ljut! Ovoga puta ne na svoje igrače, već na velikog prijatelja Roberta… »
Kolarov iskreno o svemu: Piksi doneo novu energiju - ovo je istina oko odlaska iz reprezentacije
Večernje novosti 02.04.2021
NEKADAŠNJI kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov govorio je o reprezentaciji Srbije. Defanzivac Intera je gostujući u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" prokomentarisao novog selektora Dragana Stojkovića i reprezentaciju Srbije - Dobra mi… »
Vesti dana »
Požar u nelegalnom objektu za smeštaj starih u Vojki - dve osobe stradale, dve povređene, 23 evakuisane
RTV pre 36 minutajoš 46 povezanih
Akademija umetnosti u Novom Sadu zahteva oslobađanje studenta Relje Stanojevića
Nova pre 4 satijoš 3 povezane
Projekcije: Tramp dobio i Arizonu, osvojio je svih sedam kolebljivih država
Beta pre 11 satijoš 20 povezanih