Повезане вести
Велика трагедија глумице из серије "Породица": Игра Милошевићеву ћерку, а током снимања изгубила је оца!
Мондо 03.04.2021
"Жао ми је што неће моћи да гледа". "Жао ми је што неће моћи да гледа". Србија је одгледала мини-серију " Породица" о последњим данима породице Милошевић у Вили Мир у Ужичкој улици, непосредно пред хапшење некадашњег… »
"За време снимања мој отац је био у болници": Тијана у "Породици" игра Марију Милошевић, а ово је боли: "Жао ми је што он…
Блиц 02.04.2021
Серија "Породица" се бави последњим данима Слободана Милошевића и његове породице у вили у Ужичкој улици. Запажену улогу у серији има глумица Тијана Марковић која игра његову ћерку Марију Милошевић. Док је снимала серију… »
Маријин лик је трагичан, знам како јој је било: Глумица Тијана Марковић о улози ћерке Слободана Милошевића (видео)
Вечерње новости 02.04.2021
МЛАДА глумица Тијана Марковић, која у серији "Породица" глуми Марију Милошевић, освојила је и публику и критику својим тумачењем лика ћерке председника СРЈ Слободана Милошевића. Глумица је говорила о Марији, рекавши да је све… »
Вести дана »
Временска прогноза: Сунчано и топло до 35 степени, од уторка освежење са пљусковима
Наслови.аи пре 1 сатјош 34 повезане
Скоро сви пожари у Србији локализовани или угашени: Најтеже у Делиблатској пешчари и на Столовима
Спутник пре 2 сатајош 22 повезане
Селектор пливача Величковић за РТС: Драго ми је због Барне, медаља као круна великог рада
РТС пре 1 сатјош 43 повезане