Повезане вести
Председник Аргентине позитиван на корону: Вакцина штити само 91 одсто од поновне заразе, али 100 одсто од тешких обољења
Вечерње новости 03.04.2021
ПРЕДСЕДНИК Аргентине Алберто Фернандез, који је у јануару примио вакцину „Спутњик Ве“ (Спутник В) саопштио је да је његов антиген тест на ковид 19 позитиван. Фернадес је саопштио преко Твитера да је добио температуру 37,3 и… »
Председник Аргентине поново позитиван на корону, упркос вакцини
Глас Америке 03.04.2021
БУЕНОС АИРЕС — Председник Аргентине Алберто Фернандез тестиран је позитивно на коронавирус и чека потврду тих резултата, има благу грозницу, али се добро осећа. "У добром сам физичком стању", написао је 62-годишњи Фернандез на… »
Председник Аргентине позитиван на корону
Радио 021 03.04.2021
Аргентински председник Алберто Фернандес саопштио је данас да је позитиван је на корона вирус и да чека да тај резултат буде потврђен. Он је на Твитеру написао да има благу температуру, али да се осећа добро. "Волео бих да сам… »
Председник Аргентине, вакцинисан Спутњиком, објавио да је поново позитиван
Н1 Инфо 03.04.2021
Аргентински председник Алберто Фернандес, који је вакцинисан против ковида-19 објавио је да је позитиван на коронавирус према антигеном тесту. „Крајем дана (у петак) када сам имао температуру 37,3 и лакшу главобољу урадјен ми је… »
Председник Аргентине позитиван на коронавирус
Нова 03.04.2021
Аргентински председник Алберто Фернандес саопштио је данас да је позитиван је на корона вирус и да чека да тај резултат буде потврђен. Он је на Твитеру написао да има благу температуру, али да се осећа добро. Qуерíа цонтарлес qуе… »
Вести дана »

Избори на Косову се ближе, а Приштина додаје гас: Притисци, инциденти и политички инжењеринг на делу: Курти Србе користи као мету за поткусуривање
Блиц пре 43 минутајош 1 повезана

Сремска Митровица: Данас сунчано и топло, а у недељу киша и снажно невреме
Озон пре 3 сатајош 5 повезаних

Решена велика дилема: Ево ко има предност у саобраћају: Бицикл, тротинет, аутомобил, и где су међу њима пешаци
Блиц пре 58 минутајош 1 повезана

(Мапе) стиже права јесен, температура пада за 16 степени! Овог датума имаћемо право захлађење, а онда наступа бабље лето
Блиц пре 3 минутајош 1 повезана