Повезане вести
Коларов: Очекивао сам да ФСС не сумња у моју повреду
Н1 Инфо 03.04.2021
У емисији "Вече са Иваном Ивановићем" на телевизији Нова С, бивши капитен српске фудбалске репрезентације Александар Коларов је говорио о томе зашто се разочарао у Фудбалски савез Србије који како каже није стао у његову… »
Коларов отворио душу, ево зашто није играо против Шкота и зашто затвара врата српском фудбалу!
Спортске.нет 03.04.2021
Александар Коларов је гостујући у емисији "Вече са Иваном Ивановићем" говорио о важним темама, а свакако да су најважније повратак у српски фудбал и утакмица са Шкотском. Као што знате, Коларов није наступао у одлучујућој… »
Коларов о повратку у српски фудбал: Играч Интера открио да ли ће обући црвено-бели дрес
Вечерње новости 03.04.2021
ФУДБАЛЕР Интера и бивши капитен Србије Александар Коларов причао јео шансама да се до краја играчке каријере врати у Србију. Искусни леви бек је већ неколико прелазних рокова био мета Црвене звезде, причало се како би могао да… »
Коларов: Очекивао сам да ФСС стане иза мене, да нема сумње
Нова 03.04.2021
Александар Коларов, бивши капитен фудбалера Србије, објаснио је да је сам донео одлуку да пропусти меч Србије и Шкотске у баражу за Европско првенство и да је очекивао заштиту ФСС. Објаснио је Коларов због чега је пропустио меч… »
Вести дана »
"Реците Данској..." Ударна порука Трампа НАТО-у само неколико сати пред састанак о Гренланду!
Вечерње новости пре 1 сатјош 29 повезаних
Напад на Иран у наредна 24 сата? Евакуише се особље из војних база, Трамп се спрема за офанзиву на Блиском истоку
Мондо пре 32 минутајош 35 повезаних
Дебата у студију Еуроневс: Одаловић и Вукадиновић о доласку делегације Европског парламента у Србију (видео)
Еуроневс пре 37 минутајош 23 повезане
Ајнхорнов бизнис у Србији: Инсигхт партнерс зарадио 1,4 милиона евра у 2024.
Данас пре 4 сатијош 4 повезане