Povezane vesti
Nadbiskup Hočevar: Pandemija nas upozorava, da živimo po duhu, razumu i mudrosti
N1 Info 03.04.2021
Nadbiskup beogradski Stanislav Hočevar rekao je da pandemija upozorava da čovek nije samo telesno ii materijalno biće, navodeći da "bolesni ili samo oslabljeni duh sigurno ne doprinosi telesnom zdravlju". „Moje želje i poruke vernicima povodom Uskrsa su… »
Hočevar: Prirodni brak, od Boga postavljen, jeste brak muškarca i žene
Novi magazin 03.04.2021
Nadbiskup beogradski Stanislav Hočevar rekao je da pandemija upozorava da čovek nije samo telesno ii materijalno biće, navodeći da "bolesni ili samo oslabljeni duh sigurno ne doprinosi telesnom zdravlju". "Moje želje i poruke vernicima povodom Uskrsa su… »
Stanislav Hočevar: Čovek nije samo telesno ili materijalno biće
Danas 03.04.2021
Nadbiskup beogradski povodom Uskrsa koji Rimokatolička crkva slavi 4. aprila Moje želje i poruke vernicima povodom Uskrsa su vrlo jasne i izričite: i teološka stvarnost, to jest sadržaj uskrsnih praznika, i sociološka stvarnost – situacija pandemije… »
Vesti dana »
Prvo obraćanje novog vrhovnog vođe Irana: Pretnje američkim bazama i poruka o osveti
Nova pre 6 satijoš 37 povezanih
U Kuli utvrđena zbirna izborna lista za lokalne izbore 29. marta
Insajder pre 5 satijoš 30 povezanih
"Nastavak nečega što se vidi već dve godine": Zašto Folksvagen planira da ukine oko 50.000 radnih mesta
Euronews pre 3 satajoš 39 povezanih
Ko stoji iza podrške rezoluciji o Iranu: Deo analitičara protiv mešanja BiH u globalne sukobe
Euronews pre 1 satjoš 76 povezanih
Tramp tvrdi da rast nafte ide u korist SAD dok cena ponovo dostiže 100 dolara po barelu
Forbes pre 2 satajoš 23 povezane