Povezane vesti
Virusološkinja Gligić: Zauzdati virus do jula
Dnevnik 03.04.2021
Virusološkinja Ana Gligić izjavila je za N1 da se mnogo puta prevarila dajući ocene o koronavirusu, ali da ćemo, ako nas virus ponovo ne prevari i ne dođe do velikih mutacija, do polovine jula, na neki način, stati 'za vrat' ovom virusu. "Ja uvek… »
Da li će Srbija imati neki svoj soj korone? Ana Gligić otkrila da li Srbija treba da strahuje od velike mutacije!
Pravda 03.04.2021
Virusolog Ana Gligić danas je izjavila da se mnogo puta prevarila dajući ocene o korona virusu, ali dodaje da ćemo, ako nas virus ponovo ne prevari i ne dođe do velikih mutacija, do polovine jula, na neki način, stati "za vrat" ovom virusu. - Ja uvek… »
Gligić: Ako nas virus ponovo ne prevari, staćemo mu „za vrat“ do polovine jula
N1 Info 03.04.2021
Virusološkinja Ana Gligić kaže za N1 da se mnogo puta prevarila dajući ocene o koronavirusu, ali dodaje da ćemo, ako nas virus ponovo ne prevari i ne dođe do velikih mutacija, do polovine jula, na neki način, stati 'za vrat' ovom virusu. "Ja uvek… »
Vesti dana »

Vučević na osnivačkoj sednici Fondacije eparhije osečkopoljske i baranjske
Blic pre 17 minutajoš 1 povezana

Maja Gojković uputila saučešće porodicama nastradalih u nesreći kod Sremske Mitrovice: Pokrajinska vlada izražava solidarnost i spremnost da pruži podršku
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Saša Obradović: Odbrana u drugoj i trećoj četvrtini odlučila utakmicu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Vučić o 1. novembru: Neće se ništa dogoditi zapaliće neku instituciju i prostorije SNS i ništa više
Danas pre 4 satijoš 1 povezana