Povezane vesti
Virusološkinja Gligić: Zauzdati virus do jula
Dnevnik 03.04.2021
Virusološkinja Ana Gligić izjavila je za N1 da se mnogo puta prevarila dajući ocene o koronavirusu, ali da ćemo, ako nas virus ponovo ne prevari i ne dođe do velikih mutacija, do polovine jula, na neki način, stati 'za vrat' ovom virusu. "Ja uvek… »
Da li će Srbija imati neki svoj soj korone? Ana Gligić otkrila da li Srbija treba da strahuje od velike mutacije!
Pravda 03.04.2021
Virusolog Ana Gligić danas je izjavila da se mnogo puta prevarila dajući ocene o korona virusu, ali dodaje da ćemo, ako nas virus ponovo ne prevari i ne dođe do velikih mutacija, do polovine jula, na neki način, stati "za vrat" ovom virusu. - Ja uvek… »
Gligić: Ako nas virus ponovo ne prevari, staćemo mu „za vrat“ do polovine jula
N1 Info 03.04.2021
Virusološkinja Ana Gligić kaže za N1 da se mnogo puta prevarila dajući ocene o koronavirusu, ali dodaje da ćemo, ako nas virus ponovo ne prevari i ne dođe do velikih mutacija, do polovine jula, na neki način, stati 'za vrat' ovom virusu. "Ja uvek… »
Vesti dana »

Pomeraju se oblaci, ovde će pljuštati u naredna 2 sata! Nižu se upozorenja RHMZ: Upaljen i meteoalarm zbog ovih opasnih pojava
Blic pre 1 satjoš 31 povezana

Pafos želi jednog od naboljih napadača 21. veka pred meč sa Zvezdom
Nova pre 49 minutajoš 26 povezanih

Misteriozna Trampova objava: “Veliki napredak” u odnosima sa Rusijom
Serbian News Media pre 4 minutajoš 119 povezanih

Rhmz izdao hitno upozorenje za Beograd! Smrklo se nebo, stižu pljuskovi sa grmljavinom: Krenuće od ovih delova grada (foto)
Blic pre 54 minutajoš 16 povezanih