Повезане вести

Миодраг Драгичевић: Дух Небојше Глоговца осећа се у ЈДП-у

Миодраг Драгичевић: Дух Небојше Глоговца осећа се у ЈДП-у

Нова 03.04.2021
Леп је осећај добити признања, прави ветар у леђа, доказ мени самом да сам радио добро и да се труд исплатио. Али, желим да грабим ка неким још већим стварима, тежим пројектима, глумачким процесима, каже за Нова.рс глумац… »
Прва награда „Небојша Глоговац“ уручена Миодрагу Драгичевићу

Прва награда „Небојша Глоговац“ уручена Миодрагу Драгичевићу

РТС 03.04.2021
Доделом награда обележен је Дан Југословенског драмског позоришта. Награда „Небојша Глоговац“ за изузетну уметничку креацију младог глумца уручена је глумцу Миодрагу Драгичевићу. Награда, која је ове године додељена први пут… »
Драгићевићу Награда Небојша Глоговац: "Казао ми је да ћемо радити велике ствари, део се остварио"

Драгићевићу Награда Небојша Глоговац: "Казао ми је да ћемо радити велике ствари, део се остварио"

Телеграф 03.04.2021
- Имао сам срећу што сам делио кадар са Глогијем и после једног снимајућег дана казао ми је да ћемо заједно радити велике ствари. Драго ми је што се део његовог пророчанства остварио - казао је Драгићевић. Глумац Миодраг… »
Миодраг Драгичевић први добитник награде „Небојша Глоговац“

Миодраг Драгичевић први добитник награде „Небојша Глоговац“

Н1 Инфо 03.04.2021
Глумцу Миодрагу Драгичевићу данас је поводом Дана Југословенског драмског позоришта уручена награда "Небојша Глоговац" за изузетну уметничку креацију младог глумца, која је ове године додељена први пут. Драгичевићу је награда… »
Награда “Небојша Глоговац” у рукама Миодрага Драгичевића

Награда “Небојша Глоговац” у рукама Миодрага Драгичевића

Нова 03.04.2021
Глумац Миодраг Драгичевић први је лауреат новоустановљене Награде "Небојша Глоговац", којом је овенчан на данашњој прослави Дана Југословенског драмског позоришта. Награду која носи име покојног глумца и некадашњег првака… »
Глумцу Миодрагу Драгичевићу уручена награда „Небојша Глоговац“

Глумцу Миодрагу Драгичевићу уручена награда „Небојша Глоговац“

Данас 03.04.2021
Глумцу Миодрагу Драгичевићу данас је поводом Дана Југословенског драмског позоришта уручена награда „Небојша Глоговац“ за изузетну уметничку креацију младог глумца, која је ове године додељена први пут. Драгичевићу је награда… »
Први лауреат награде “Небојша Глоговац” Миодраг Драгичевић

Први лауреат награде “Небојша Глоговац” Миодраг Драгичевић

Нова 03.04.2021
Глумац Миодраг Драгичевић први је лауреат новоустановљене Награде "Небојша Глоговац", којом је овенчан на данашњој прослави Дана Југословенског драмског позоришта. Награду која носи име покојног глумца и некадашњег првака… »

Вести дана »