Повезане вести
Ђилас имао саобраћајну незгоду на Аутокоманди
Нова 03.04.2021
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас имао је данас саобраћајну незгоду у близини Аутокоманде у Београду. Како се може видети на видео снимку који је објавио Курир, највероватније је реч о “чукању”, будући да се… »
Ђилас учествовао у незгоди: Штета минимална, нема повређених, ја сам крив
Н1 Инфо 03.04.2021
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас потврдио је да је учествовао у саобраћајној незгоди у близини Аутокоманде у Београду. Ђилас је рекао да је кривац за ту незгоду. Рекао је да је крив јер је ударио у аутомобил… »
Драган Ђилас имао саобраћајку на Аутокоманди: Судар џипа и "пежоа", погледајте снимак!
Мондо 03.04.2021
Лидер ССП Драган Ђилас учествовао је данас у саобраћајној несрећи на Аутокоманди у Београду. Лидер ССП Драган Ђилас учествовао је данас у саобраћајној несрећи на Аутокоманди у Београду. Ђилас је потврдио да је данас учествовао у… »
Ђилас након незгоде: Ја сам крив, ударио сам човека отпозади
Нова 03.04.2021
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас потврдио је за наш портал да је дошло да саобраћајне незгоде у близини Аутокоманде у Београду. Ђилас је рекао да је он крив, те да је штета минимална, као и да нема… »
"Ја сам крив, ударио сам човека" Огласио се Драган Ђилас након саобраћајне несреће
Србија данас 03.04.2021
Лидер ССП испричао шта се догодило. Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас потврдио је да је дошло да саобраћајне незгоде у близини Аутокоманде у Београду. Ђилас је рекао да је он крив, те да је штета минимална… »
Драган Ђилас имао саобраћајну незгоду (фото)
Блиц 03.04.2021
Лидер ССП Драган Ђилас имао је саобраћајну незгоду на Аутокоманди у Београду. Још се не зна како је до ње дошло, као ни да ли је он био за воланом БМВ-а који се сударио са "пежоом" или његов возач, пише Курир. Са њим је у… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 2 сатајош 29 повезаних
Сензационално! Закон "Коначно свој на своме" донет на Вучићеву инцијативу даје невероватне резултате! За само пар сати 14.500 грађана поднело пријаву
Курир пре 1 сатјош 123 повезане
Одржан састанак Зеленског са европским лидерима о мировном плану за Украјину
Бета пре 1 сатјош 75 повезаних