Повезане вести

Ђилас имао саобраћајну незгоду на Аутокоманди

Ђилас имао саобраћајну незгоду на Аутокоманди

Нова 03.04.2021
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас имао је данас саобраћајну незгоду у близини Аутокоманде у Београду. Како се може видети на видео снимку који је објавио Курир, највероватније је реч о “чукању”, будући да се… »
Ђилас учествовао у незгоди: Штета минимална, нема повређених, ја сам крив

Ђилас учествовао у незгоди: Штета минимална, нема повређених, ја сам крив

Н1 Инфо 03.04.2021
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас потврдио је да је учествовао у саобраћајној незгоди у близини Аутокоманде у Београду. Ђилас је рекао да је кривац за ту незгоду. Рекао је да је крив јер је ударио у аутомобил… »
Драган Ђилас имао саобраћајку на Аутокоманди: Судар џипа и "пежоа", погледајте снимак!

Драган Ђилас имао саобраћајку на Аутокоманди: Судар џипа и "пежоа", погледајте снимак!

Мондо 03.04.2021
Лидер ССП Драган Ђилас учествовао је данас у саобраћајној несрећи на Аутокоманди у Београду. Лидер ССП Драган Ђилас учествовао је данас у саобраћајној несрећи на Аутокоманди у Београду. Ђилас је потврдио да је данас учествовао у… »
Ђилас након незгоде: Ја сам крив, ударио сам човека отпозади

Ђилас након незгоде: Ја сам крив, ударио сам човека отпозади

Нова 03.04.2021
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас потврдио је за наш портал да је дошло да саобраћајне незгоде у близини Аутокоманде у Београду. Ђилас је рекао да је он крив, те да је штета минимална, као и да нема… »
"Ја сам крив, ударио сам човека" Огласио се Драган Ђилас након саобраћајне несреће

"Ја сам крив, ударио сам човека" Огласио се Драган Ђилас након саобраћајне несреће

Србија данас 03.04.2021
Лидер ССП испричао шта се догодило. Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас потврдио је да је дошло да саобраћајне незгоде у близини Аутокоманде у Београду. Ђилас је рекао да је он крив, те да је штета минимална… »
Драган Ђилас имао саобраћајну незгоду (фото)

Драган Ђилас имао саобраћајну незгоду (фото)

Блиц 03.04.2021
Лидер ССП Драган Ђилас имао је саобраћајну незгоду на Аутокоманди у Београду. Још се не зна како је до ње дошло, као ни да ли је он био за воланом БМВ-а који се сударио са "пежоом" или његов возач, пише Курир. Са њим је у… »

Вести дана »