Повезане вести
САД ће да ме питају што нисам урадила доње зубе: Милица Тодоровић одбрусила хејтерима - од***ите
Мондо 04.04.2021
У необичном издању, снимила необичан видео. У необичном издању, снимила необичан видео. Милица Тодоровић била је у козметичком салону одакле је снимила видео са маском на лицу у ком се обратила онима који јој шаљу негативне… »
(Видео): "Сад ће да ме питају што нисам урадила доње зубе" Милица Тодоровић побеснела на хејтере, па жестоко опсовала
Блиц 04.04.2021
Позната певачица Милица Тодоровић (30) одлучила је да се обрати онима који јој шаљу поруке негативног садржаја, а овог пута рекла је све што јој је на души. - Кад се угојим - што сам се угојила, што сам се запустила... Сад ће да… »
Вести дана »
Пронађена девојчица из Београда за којом је током ноћи био отворен систем "Пронађи ме"
РТС пре 1 сатјош 12 повезаних
Зеленски: Русија ће блокирати коридоре за жито; Кремљ: Москва отворена за преговоре
РТС пре 14 минутајош 1 повезана
Мађар: Истражујемо кредит од милијарду евра који је претходна влада одобрила Северној Македонији
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Аларм на Дунаву! Водостај на историјском минимуму: Вода се повукла, сплавови остали у блату, а ово брине све!
Телеграф пре 9 минутајош 2 повезане