Povezane vesti
SAD će da me pitaju što nisam uradila donje zube: Milica Todorović odbrusila hejterima - od***ite
Mondo 04.04.2021
U neobičnom izdanju, snimila neobičan video. U neobičnom izdanju, snimila neobičan video. Milica Todorović bila je u kozmetičkom salonu odakle je snimila video sa maskom na licu u kom se obratila onima koji joj šalju negativne komentare. "Kad nisi mršav… »
(Video): "Sad će da me pitaju što nisam uradila donje zube" Milica Todorović pobesnela na hejtere, pa žestoko opsovala
Blic 04.04.2021
Poznata pevačica Milica Todorović (30) odlučila je da se obrati onima koji joj šalju poruke negativnog sadržaja, a ovog puta rekla je sve što joj je na duši. - Kad se ugojim - što sam se ugojila, što sam se zapustila... Sad će da mi kažu zbog čega snimam… »
Vesti dana »
Vasilica se tradicionalno jede za Srpsku novu godinu. Spremite je po ovom receptu i nećete pogrešiti.
Dnevnik pre 1 satjoš 37 povezanih
Dačić: Policija i vojska maltene pretvorene u nevladine organizacije
Glas Zaječara pre 1 satjoš 28 povezanih
Naftovodom Janaf potekle prve količine sirove nafte u pančevačku rafineriju
Biznis.rs pre 3 satajoš 31 povezana
Vučić u Abu Dabiju istakao politički značaj AI i energije, sutra s Bin Zajedom i o NIS-u
Serbian News Media pre 2 satajoš 27 povezanih
Vučić o dolasku delegacije Evropskog parlamenta: Neću da se sretnem s njima, ne pada mi na pamet da gubim vreme
Nova pre 3 satajoš 21 povezana