Povezane vesti
Mihajlović ljut na Japance: Mongoliji bih i ja dao gol
Vesti online 04.04.2021
Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović bio je ljut posle poraza svog tima od Intera u 29. kolu italijanske Serije A. Mihajlović je bio ljut na selektora Japana Hadžimeua Morijacua zbog toga što je uvrstio Takihira Tomijasua da igra u meču protiv… »
Miha u elementu: "Zašto je igrao protiv Mongolije, pa ja bih im dao gol!"
Sportske.net 04.04.2021
Bolonja je juče doživela poraz od Intera na domaćem terenu 1:0, a hendikep po ekipu Siniše Mihajlovića bio je veći povredom Takehira Tomijasua. Japanac je morao da napusti teren u 34. minutu zbog povrede kojoj je doprineo i meč selekcije Japana sa… »
Mihajlović ljut na selektora Japana: Pa i ja bih dao gol protiv Mongolije! Zar je morao da igra na 14:0?
Večernje novosti 04.04.2021
FUDBALERI Bolonje poraženi su sinoć od Intera na svom terenu sa 0:1 u okviru 29. kola Serije A. Veliki problem za domaći tim, koji sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, dogodio se već u 34. minutu kada je zbog premora morao da izađe Japanac… »
Mihajlović ljut posle poraza od Intera: Srpski trener iznerviran potezom selektora Japana!
Hot sport 04.04.2021
Fudbaleri Bolonje poraženi su sinoć od Intera na svom terenu sa 0:1 u okviru 29. kola Serije A. Veliki problem za domaći tim, koji sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, dogodio se već u 34. minutu kada je zbog premora morao da izađe Japanac… »
Vesti dana »
"Telom je zaštitila: Dete..." Oglasio se otac Marije koja je ranjena u masakru na Cetinju: Otkrio i u kakvom je stanju
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
“Glavno pitanje je odakle „Novostima“ kopija tuđeg pasoša“: Šabić o objavljivanju isprava studenata, tvrdi da je režimski tabloid prekršio nekoliko zakona
Nova pre 47 minutajoš 14 povezanih
Đoković saznao potencijalnog rivala - nepoznanica koja osvaja teniski svet
B92 pre 3 satajoš 28 povezanih