Повезане вести
Михајловић љут на Јапанце: Монголији бих и ја дао гол
Вести онлине 04.04.2021
Тренер фудбалера Болоње Синиша Михајловић био је љут после пораза свог тима од Интера у 29. колу италијанске Серије А. Михајловић је био љут на селектора Јапана Хаџимеуа Моријацуа због тога што је уврстио Такихира Томијасуа… »
Миха у елементу: "Зашто је играо против Монголије, па ја бих им дао гол!"
Спортске.нет 04.04.2021
Болоња је јуче доживела пораз од Интера на домаћем терену 1:0, а хендикеп по екипу Синише Михајловића био је већи повредом Такехира Томијасуа. Јапанац је морао да напусти терен у 34. минуту због повреде којој је допринео и меч… »
Михајловић љут на селектора Јапана: Па и ја бих дао гол против Монголије! Зар је морао да игра на 14:0?
Вечерње новости 04.04.2021
ФУДБАЛЕРИ Болоње поражени су синоћ од Интера на свом терену са 0:1 у оквиру 29. кола Серије А. Велики проблем за домаћи тим, који са клупе предводи Синиша Михајловић, догодио се већ у 34. минуту када је због премора морао да… »
Михајловић љут после пораза од Интера: Српски тренер изнервиран потезом селектора Јапана!
Хот спорт 04.04.2021
Фудбалери Болоње поражени су синоћ од Интера на свом терену са 0:1 у оквиру 29. кола Серије А. Велики проблем за домаћи тим, који са клупе предводи Синиша Михајловић, догодио се већ у 34. минуту када је због премора морао да… »
Вести дана »
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 2 сатајош 41 повезана
Суђење студентима ухапшеним после Видовданског протеста одложено за март
НИН пре 2 сатајош 29 повезаних
На иницијативу Вучића; Сензационално: До 15 часова 14.500 људи се пријавило за упис права својине!
Б92 пре 45 минутајош 118 повезаних
НБС: Нема проблема са снабдевеношћу евром на девизном тржишту, курс динара није угрожен
РТС пре 15 минутајош 22 повезане