Povezane vesti
Jašareva teška sudbina: Kolege me izdale kad je bilo najteže
Nova 04.04.2021
Pevač Jašar Ahmedovski u svojoj životnoj ispovesti za domaće medije, govorio je i o pokojnom bratu, čuvenom Ipčetu Ahmedovskom. On je, kako “Kurir” prenosi, otkrio da su ga nakon Ipčetove pogibije mnoge kolege izneverile. Osvrnuo se i na odnos… »
U šabana se razočarao nakon strašne tragedije: Otkrivena tajna o prekidu velikog prijateljstva - nije me ni pozvao
Mondo 04.04.2021
Jašar ispričao kada se razišao sa pokojnim "kraljem narodne muzike". Jašar ispričao kada se razišao sa pokojnim "kraljem narodne muzike". Mlađi brat Jašara Ahmedovskog, Ipče mao je samo 28 godina kad je poginuo u julu 1994. na Ibarskoj magistrali… »
"Kada mi je umro brat,: svi su mi okrenuli leđa" Pevač progovorio o teškoj sudbini, bol ne prestaje
Blic 04.04.2021
Pevač Jašar Ahmedovski u svojoj životnoj ispovesti govorio je i o pokojnom bratu čuvenom Ipčetu Ahmedovskom. On je otkrio da su ga nakon Ipčetove pogibije mnoge kolege izneverile, a potom se osvrnuo i na odnos sa Šabanom Šaulićem koji je takođe… »
"Jedva sam preživeo ipčetovu pogibiju" Jašar Ahmedovski progovorio o najtežem periodu: NJegova devojka mi je u 5 ujutru…
Večernje novosti 04.04.2021
PEVAČ Jašar Ahmedovski u svojoj životnoj ispovesti govorio je i o pokojnom bratu čuvenom Ipčetu Ahmedovskom. - Ipčetova pogibija je nešto najgore u mom životu. Bilo je to 1994. godine, sećam se svakog trenutka. O tome slabo i pričam. Ne bih… »
Vesti dana »
100 dana od pada nadstrešnice: Blokade puteva u Nišu, Novom Sadu i Beogradu
BBC News pre 43 minutajoš 60 povezanih
Francuski ministar: EU će reagovati u slučaju da SAD uvedu nove carine
Nova ekonomija pre 3 satajoš 32 povezane
Bor: Uhapšena dvojica osumnjičenih za krađu 423 kilograma bakarnih kablova
RTV pre 2 satajoš 27 povezanih
Dan posle izbora na KiM, Beograd ocenjuje: Olovka pobedila duge cevi Aljbina Kurtija
RTS pre 1 satjoš 51 povezana