Повезане вести
Јашарева тешка судбина: Колеге ме издале кад је било најтеже
Нова 04.04.2021
Певач Јашар Ахмедовски у својој животној исповести за домаће медије, говорио је и о покојном брату, чувеном Ипчету Ахмедовском. Он је, како “Курир” преноси, открио да су га након Ипчетове погибије многе колеге изневериле. Осврнуо… »
У шабана се разочарао након страшне трагедије: Откривена тајна о прекиду великог пријатељства - није ме ни позвао
Мондо 04.04.2021
Јашар испричао када се разишао са покојним "краљем народне музике". Јашар испричао када се разишао са покојним "краљем народне музике". Млађи брат Јашара Ахмедовског, Ипче мао је само 28 година кад је погинуо у јулу 1994. на… »
"Када ми је умро брат,: сви су ми окренули леђа" Певач проговорио о тешкој судбини, бол не престаје
Блиц 04.04.2021
Певач Јашар Ахмедовски у својој животној исповести говорио је и о покојном брату чувеном Ипчету Ахмедовском. Он је открио да су га након Ипчетове погибије многе колеге изневериле, а потом се осврнуо и на однос са Шабаном Шаулићем… »
"Једва сам преживео ипчетову погибију" Јашар Ахмедовски проговорио о најтежем периоду: Његова девојка ми је у 5 ујутру јавила…
Вечерње новости 04.04.2021
ПЕВАЧ Јашар Ахмедовски у својој животној исповести говорио је и о покојном брату чувеном Ипчету Ахмедовском. - Ипчетова погибија је нешто најгоре у мом животу. Било је то 1994. године, сећам се сваког тренутка. О томе слабо и… »
Вести дана »
Путинов саветник: Састанак у Кремљу САД и Русије о Украјини био продуктиван, али још има посла
Бета пре 7 сатијош 10 повезаних
Ноћ у Београду: Четири особе лакше повређене у две саобраћајне незгоде
Курир пре 23 минутајош 7 повезаних
После јутарње магле у Србији облачно време, највиша дневна температура до 12 степени
РТС пре 1 сатјош 7 повезаних