Повезане вести
Пливачица (20) одушевила свет! Због леукемије су мислили да је њена каријера готова, а онда се она пласирала на Олимпијске…
Спортал блиц 04.04.2021
Јапанска пливачица Рикако Икее одушевила је планету, јер је две године пошто јој је дијагностификована леукемија и коју је победила, успела да се пласира на Олимпијске игре у Токију. Њој је 2019. године саопштено да болује од… »
Хероина! Победила леукемију и сада иде на Олимпијске игре: Јапанска пливачица је доказ да је све могуће
Мондо 04.04.2021
Пре две године јој је дијагностиквоана тешка болест. Пре две године јој је дијагностиквоана тешка болест. О њој су говорили као о једној од најперспективнијих пливачица данашњице. И говориће и даље! Јапанска пливачица Рикако… »
Леукемија јој не може ништа - Јапанка иде на ОИ!
Спортске.нет 04.04.2021
Јапанска пливачица Рикако Икее квалификовала се данас за Олимпијске игре у Токију, две године пошто јој је дијагностификована леукемија. "Ово уопште нисам очекивала, имала сам много мање самопоуздања него пре пет година", рекла… »
Пливачица се пласирала на ОИ две године након што јој је откривена леукемија
Н1 Инфо 04.04.2021
Јапанска пливачица Рикако Икее квалификовала се за Олимпијске игре у Токију, две године пошто јој је дијагностификована леукемија. „Ово уопште нисам очекивала, имала сам много мање самопоуздања него пре пет година“, рекла је… »
Вести дана »
Шести дан штрајка глађу Дијане Хрке: Студенти преспавали у шаторима, пристижу средњошколци (УЖИВО)
Нови магазин пре 1 сатјош 47 повезаних
Нове максималне цене горива у Србији и глобалне промене на тржишту нафте
Наслови.аи пре 48 минутајош 44 повезане
Ђоковић: Федерер, Надал, Мари и ја смо подигли тенис на виши ниво
Спорт клуб пре 2 минутајош 50 повезаних