Povezane vesti
Bojović ušao u istoriju: Najbolji strelac svih vremena domaćeg šampionata uz Kaluđerovića! (video)
Hot sport 04.04.2021
Napadač Mladosti iz Lučana, Milan Bojović, izjednačio se na listi najboljih golgetera svih vremena u Superligi sa fudbalerom Rada Andrijom Kaluđerovićem! On je u meču protiv Radničkog iz Niša postigao dva pogodka i tako došao do cifre od 72 gola… »
Bojović sustigao Kaluđerovića: Ubitačni dvojac vlada Superligom Srbije!
Večernje novosti 04.04.2021
Milan Bojović je sustigao Andriju Kaluđerovića kada je u pitanju pozicija najboljeg strelca Superlige. Sa dva gola Radničkom iz Niša Bojović je došao na deobu prvog mesta najboljih strelaca Superlige Srbije, gde trenutno sa 72 pogotka deli mesto sa… »
Milan Bojović izjednačio rekord Superlige: Dobro pamtim svaki od 72 gola
Mozzart sport 04.04.2021
“Prija mi što sam stigao Kaluđerovića, ali mi je važnije da Mladost ostane u ligi”, kaže golgeter Lučanaca. Dva gola u mrežu Radničkog i skok do rekorda Superlige. Milan Bojović od ovog vikenda stoji rame uz rame sa Andrijom Kaluđerovićem… »
Vesti dana »
Protestna šetnja u Novom Sadu, u Beogradu ćutanje i blokada saobraćaja na 15 minuta (foto, video)
Blic pre 14 minutajoš 58 povezanih
Pojas Gaze u mapama: Kako je 15 meseci rata drastično promenilo život na ovoj teritoriji
BBC News pre 50 minutajoš 36 povezanih
Stojanovićeva i Pavić izgubili u prvom kolu mešovitih dublova
Sportski žurnal pre 4 satijoš 31 povezana
VJT: Saslušan osumnjičeni koji je pregazio studentkinju u Ruzveltovoj ulici
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih
Molba Zelenskog pred Bogojavljenje: "Svi koji pomažu ruskoj državi u ovom ratu moraju biti..."
Telegraf pre 4 satijoš 22 povezane