Povezane vesti

On je pesimista i spušta nas na zemlju: "Srbija nema igru, nije realno da odemo na Mundijal"

On je pesimista i spušta nas na zemlju: "Srbija nema igru, nije realno da odemo na Mundijal"

Sportske.net 04.04.2021
Reprezentacija Srbije je posle tri kola na deobi prvog mesta sa Portugalijom, imamo po sedam bodova u kvalifikacijama za Mundijal, a Milorad Kosanović je u razgovoru za Sputnjik istakao da je zavaravanje to što mislimo da imamo dobru igru. "Pa ne mogu… »
Poznati srpski trener smatra da je sve iluzija: ‘Srbija nema igru, ne znam kako ćemo na svetsko’!

Poznati srpski trener smatra da je sve iluzija: ‘Srbija nema igru, ne znam kako ćemo na svetsko’!

Hot sport 04.04.2021
Iskusni srpski trener Milorad Kosanović govorio je za „Sputnjik“ o reprezentaciji i istakao da mu se čini da su mediji „preduvali“ čitavu priču. Fudbalska reprezentacija Srbije odlično je počela kvalifikacije za Mundijal u Kataru i ima 7… »
Bivši selektor udario po reprezentaciji: Srbija neće u Katar, ne gledamo stvari realno

Bivši selektor udario po reprezentaciji: Srbija neće u Katar, ne gledamo stvari realno

Večernje novosti 04.04.2021
SRBIJA je posle tri duela Dragana Stojkovića na klupi nacionalnog tima ponovo pala u euforiju. Budi se kult reprezentacije. Nisu ipak dobri rezultati odobroviljili sve. Milorad Kosanović, nekadašnji selektor mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore ne… »
Sve je ovo fikcija, Srbija nema igru! Čuveni trener nezadovoljan Piksijevim orlovima - Teško ćemo mi na Mundijal!

Sve je ovo fikcija, Srbija nema igru! Čuveni trener nezadovoljan Piksijevim orlovima - Teško ćemo mi na Mundijal!

Mondo 04.04.2021
"Mi nismo dobili na igru, i jasno je da ne možemo ići na Svetsko prvenstvo bez igre". "Mi nismo dobili na igru, i jasno je da ne možemo ići na Svetsko prvenstvo bez igre". Fudbalska reprezentacija Srbije obradovala nas je na startu kvalifikacija za… »

Vesti dana »