Povezane vesti
On je pesimista i spušta nas na zemlju: "Srbija nema igru, nije realno da odemo na Mundijal"
Sportske.net 04.04.2021
Reprezentacija Srbije je posle tri kola na deobi prvog mesta sa Portugalijom, imamo po sedam bodova u kvalifikacijama za Mundijal, a Milorad Kosanović je u razgovoru za Sputnjik istakao da je zavaravanje to što mislimo da imamo dobru igru. "Pa ne mogu da… »
Poznati srpski trener smatra da je sve iluzija: ‘Srbija nema igru, ne znam kako ćemo na svetsko’!
Hot sport 04.04.2021
Iskusni srpski trener Milorad Kosanović govorio je za „Sputnjik“ o reprezentaciji i istakao da mu se čini da su mediji „preduvali“ čitavu priču. Fudbalska reprezentacija Srbije odlično je počela kvalifikacije za Mundijal u Kataru i ima 7 bodova od… »
Bivši selektor udario po reprezentaciji: Srbija neće u Katar, ne gledamo stvari realno
Večernje novosti 04.04.2021
SRBIJA je posle tri duela Dragana Stojkovića na klupi nacionalnog tima ponovo pala u euforiju. Budi se kult reprezentacije. Nisu ipak dobri rezultati odobroviljili sve. Milorad Kosanović, nekadašnji selektor mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore ne… »
Sve je ovo fikcija, Srbija nema igru! Čuveni trener nezadovoljan Piksijevim orlovima - Teško ćemo mi na Mundijal!
Mondo 04.04.2021
"Mi nismo dobili na igru, i jasno je da ne možemo ići na Svetsko prvenstvo bez igre". "Mi nismo dobili na igru, i jasno je da ne možemo ići na Svetsko prvenstvo bez igre". Fudbalska reprezentacija Srbije obradovala nas je na startu kvalifikacija za… »
Vesti dana »

Od bubnjarke hevi metal benda do premijerke Japana Ko je Sanae Takaiči, prva žena u istoriji na čelu vlade, dvaput se udavala za istog, on uzeo njeno prezime
Kurir pre 34 minutajoš 24 povezane

Hitno se oglasio kremlj! Kako je moguće da je otkazano nešto što nije ni dogovoreno?
Pravda pre 14 minutajoš 22 povezane

Veliki školski čas u kragujevačkim Šumaricama na godišnjicu streljanja đaka i profesora
Beta pre 40 minutajoš 13 povezanih

Nevreme stiže u region, očekuju se obilne kiše i jaki vetrovi: Za ove delove izdato upozorenje, mogući odroni
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih