Повезане вести

Орлови који су побегли од српског фудбала: Звездин одбегли бисер, голман који никад није добио шансу и гастарбајтери!

Орлови који су побегли од српског фудбала: Звездин одбегли бисер, голман који никад није добио шансу и гастарбајтери!

Мондо 05.04.2021
Четири фудбалера са списка Драгана Стојковића никада нису заиграла фудбал у Србији, а оних који су врло рано "побегли" је много! Четири фудбалера са списка Драгана Стојковића никада нису заиграла фудбал у Србији, а оних који су… »
Роналдо је арогантан, нико га није надиграо као ми Срби: Херој Орлова испрозивао Кристијана због скандала у Београду!

Роналдо је арогантан, нико га није надиграо као ми Срби: Херој Орлова испрозивао Кристијана због скандала у Београду!

Мондо 05.04.2021
"У шта се претвара овај живот и овај свет ако један лек за мало дете кошта 2.500.000 евра", пита се српски фудбалер. "У шта се претвара овај живот и овај свет ако један лек за мало дете кошта 2.500.000 евра", пита се српски… »
Страхиња Павловић: Оно што су Пеле и Марадона у свету, то је Пикси код нас

Страхиња Павловић: Оно што су Пеле и Марадона у свету, то је Пикси код нас

Моззарт спорт 05.04.2021
Млади штопер уверен да ће Србија играти на Светском првенству у Катару. Иако му је тек 19 година, Страхиња Павловић наметнуо се у стандардног репрезентативца Србије. У октобарским утакмицама на старту квалификација за Светско… »
"Србија има свог Марадону и Пелеа, мени је било забрањено да изгубим!"

"Србија има свог Марадону и Пелеа, мени је било забрањено да изгубим!"

Спортске.нет 05.04.2021
Доласком Драгана Стојковића на место селектора Србије, дефанзивац Монака на позајмици у Брижу Страхиња Павловић добио је прилику да буде део "орлова" коју је искористио на прави начин. У интервјуу за Информер, некадашњи… »
Пикси је наш пеле и марадона: Страхиња Павловић рођен кад се селектор опростио од играња, али слушао је легенде о њему

Пикси је наш пеле и марадона: Страхиња Павловић рођен кад се селектор опростио од играња, али слушао је легенде о њему

Вечерње новости 05.04.2021
СТРАХИЊА Павловић одиграо је 270 минута за орлове у мартовском прозору квалификација, једини уз искуснијег колегу из одбране Стефана Митровића који је све време био на терену. Селектор Стојковић тиме је показао да на штопера… »
Пикси је код нас оно што су пеле и марадона у свету: Српски фудбалер га се не сећа као играча, али зна каква је величина

Пикси је код нас оно што су пеле и марадона у свету: Српски фудбалер га се не сећа као играча, али зна каква је величина

Мондо 05.04.2021
Поносан је што је постао стандардан репрезентативац у Пиксијевој селекцији Србије. Поносан је што је постао стандардан репрезентативац у Пиксијевој селекцији Србије. Фудбалери Србије су на прави начин започели квалификације за… »

Вести дана »