Povezane vesti

Gase proizvodnju: LG se oprašta od mobilnih telefona

B92 05.04.2021
Južnokorejski LG elektroniks prvi je veliki proizvođač smartfona koji će ukinuti taj proizvodni lanac zbog gubitaka nakon što nije uspeo da pronađe kupca. Odluka da se povuče ostaviće upražnjeno oko 10 posto tržišta u Severnoj Americi, gde je… »

LG i definitvno prestaje da proizvodi telefone

Kamatica 05.04.2021
„LG“ će svoj tržišni udeo u Severnoj Americi od deset odsto prepustiti „Samsungu“ i „Eplu“. Analitičari očekuju da će „Samsung“ bolje moći da pokrije upražnjeno mesto na tržištu jer, za razliku od „Epla“, u ponudi ima više… »

LG gasi proizvodnju mobilnih telefona zbog gubitaka

RTV 05.04.2021
SEUL - Južnokorejska kompanija LG Elektroniks saopštila je danas da će ugasiti preduzeće za proizvodnju mobilnih telefona koje godinama beleži gubitke, pošto pregovori sa potencijalnim kupcima tog poslovnog dela nisu urodili plodom. Ova odluka… »

El-Dži gasi proizvodnju mobilnih telefona zbog gubitaka

Dnevnik 05.04.2021
SEUL: Južnokorejska kompanija EL-DžI Elektroniks saopštila je danas da će ugasiti preduzeće za proizvodnju mobilnih telefona koje godinama beleži gubitke, pošto pregovori sa potencijalnim kupcima tog poslovnog dela nisu urodili plodom. Ova odluka… »

LG prvi veliki proizvođač pametnih telefona koji se povlači s tržišta

Al Jazeera 05.04.2021
Odluka da se povuče ostavit će upražnjeno oko 10 posto tržišta u Sjevernoj Americi gdje je treći po snazi. Južnokorejski LG Electronics Inc prvi je veliki proizvođač pametnih telefona koji će ukinuti taj proizvodni lanac zbog gubitaka nakon što… »

LG se povlači sa tržišta mobilnih telefona

N1 Info 05.04.2021
Južnokorejski "LG electronics" ugasiće svoje odeljenje za proizvodnju mobilnih telefona, nakon što nije uspeo da nađe kupca za njega, što znači da je ovo prvi veliki proizvođač koji se potpuno povlači sa tržišta. „LG“ će svoj tržišni… »

Vesti dana »