Повезане вести

Миљана ван себе, након шишања жели да се убије! Не може више да издржи - "Сваку ноћ сањам бебе које сам убила"

Миљана ван себе, након шишања жели да се убије! Не може више да издржи - "Сваку ноћ сањам бебе које сам убила"

Мондо 05.04.2021
Нишлијка у тешком психичком стању. Нишлијка у тешком психичком стању. Миљана Кулић је пре неколико дана шокирала у Задрузи када се ошишала на ћелаво, а признала је и да се у последње време осећа лоше психички. Сада се осталим… »
Потпуно СКРЕНУЛА! Миљана Кулић након НЕРВНОГ слома помишља на САМОУБИСТВО!

Потпуно СКРЕНУЛА! Миљана Кулић након НЕРВНОГ слома помишља на САМОУБИСТВО!

Свет & Скандал 05.04.2021
Миљана Кулић на ивици је да је потпуно сломи притиска у ријалитију, а сада је шокирала све задругаре изјавом да ће издржати у „Задрузи” до краја да би зарадила новац за сина Жељка, а да ће потом да се убије! Миљана се осећа… »
"Сваку ноћ сањам бебе које сам убила, ићи ћу у пакао, не могу више!" Миљана очајна, тврди да ће завршити на психијатрији…

"Сваку ноћ сањам бебе које сам убила, ићи ћу у пакао, не могу више!" Миљана очајна, тврди да ће завршити на психијатрији…

Блиц 05.04.2021
Миљана Кулић одлучила је да остане у "Задрузи 4" како би зарадила новац за сина Жељка, иако је тренутно у веома лошем психичком стању. - Желим да побегнем из "Задруге", али нећу, јер желим да зарадим новац за Жељка. Хоћу да… »

Вести дана »