Povezane vesti

Interesuje me samo "moja najveća ljubav - Partizan": Legenda Atletiko Madrida oduševila navijače crno-belih!

Interesuje me samo "moja najveća ljubav - Partizan": Legenda Atletiko Madrida oduševila navijače crno-belih!

Sportal blic 05.04.2021
Čuveni fudbaler profesionalnu karijeru počeo je u Partizanu u kom je igrao sve do raspada nekadašnje zemlje 1991. Nakon toga je napravio sjajnu karijeru, sa Atletiko Madridom je pod trenerskom palicom Radomira Antića osvojio duplu krunu u Španiji. Pantić… »
Interesuje me samo Partizan, to je moja najveća ljubav: Legenda Atletiko Madrida je bez posla već 5 godina!

Interesuje me samo Partizan, to je moja najveća ljubav: Legenda Atletiko Madrida je bez posla već 5 godina!

Mondo 05.04.2021
Dugo ga nema u trenerskom poslu... Dugo ga nema u trenerskom poslu... Milinko Pantić je ostavio traga u Partizanu, klubu u kojem je počeo svoju seniorsku karijeru i čiji je deo bio sve do početka raspada Jugoslavije 1991. godine. Od tada je uspeo da… »
Milinko Pantić otkriva: Zainteresovan sam samo za Partizan!

Milinko Pantić otkriva: Zainteresovan sam samo za Partizan!

Sportski žurnal 05.04.2021
Milinko Pantić je već pet godina bez trenerskog posla: posle rada s mlađim kategorijama i B timom madridskog Atletika, u azerbejdžanskom Bakuu i kineskom Dalijenu?! Španski AS je zanimalo: zbog čega ne radi (bar) u Srbiji? - Iz zemlje sam otišao 1991… »

Vesti dana »

Paunović: "Jeftin i mekan penal"

Paunović: "Jeftin i mekan penal"

Mondo pre 48 minutajoš 50 povezanih
Iran spreman za nastavak rata sa SAD: Odluka je na Trampu!

Iran spreman za nastavak rata sa SAD: Odluka je na Trampu!

Telegraf pre 44 minutajoš 29 povezanih
Vučić podneo ostavku, pred Srbijom izbor novog predsednika

Vučić podneo ostavku, pred Srbijom izbor novog predsednika

BBC News pre 49 minutajoš 137 povezanih
Reakcije na poziv RTS-a za predizbornu debatu

Reakcije na poziv RTS-a za predizbornu debatu

Naslovi.ai pre 49 minutajoš 42 povezane