Повезане вести
Интересује ме само "моја највећа љубав - Партизан": Легенда Атлетико Мадрида одушевила навијаче црно-белих!
Спортал блиц 05.04.2021
Чувени фудбалер професионалну каријеру почео је у Партизану у ком је играо све до распада некадашње земље 1991. Након тога је направио сјајну каријеру, са Атлетико Мадридом је под тренерском палицом Радомира Антића освојио… »
Интересује ме само Партизан, то је моја највећа љубав: Легенда Атлетико Мадрида је без посла већ 5 година!
Мондо 05.04.2021
Дуго га нема у тренерском послу... Дуго га нема у тренерском послу... Милинко Пантић је оставио трага у Партизану, клубу у којем је почео своју сениорску каријеру и чији је део био све до почетка распада Југославије 1991. године… »
Милинко Пантић открива: Заинтересован сам само за Партизан!
Спортски журнал 05.04.2021
Милинко Пантић је већ пет година без тренерског посла: после рада с млађим категоријама и Б тимом мадридског Атлетика, у азербејџанском Бакуу и кинеском Далијену?! Шпански АС је занимало: због чега не ради (бар) у Србији? - Из… »
Вести дана »
Имамо још једну селекцију која је елиминисана: Хрвати уз много мука стигли до победе на Мундијалу
Данас пре 2 сатајош 15 повезаних
Пентагон тражи још 80 милијарди долара од америчког Конгреса за трошкове рата против Ирана
Данас пре 6 сатијош 2 повезане
Временска прогноза за 24. јун: Топло и нестабилно, ево када се очекује врхунац топлотног таласа у јуну
Мондо пре 28 минутајош 3 повезане