Povezane vesti
Igrač Atalante tražio Ronaldu dres, Kristijano ga ponizio
Nova 05.04.2021
Robin Gosens, fudbaler Atalante, opisao je u autobiografiji kako je prošao kada je želeo da razmeni dres sa Kristijanon Ronaldom. Nemac koji pokriva levu stranu u Atalanti, požalio se na potez slavnog Portugalca, koji nije ni u Beogradu briljirao… »
‘Zacrveneo sam se, bilo me je sramota’: Još jedan fudbaler otkrio kako ga je ponizio Kristijano Ronaldo, reakcije ne…
Hot sport 05.04.2021
Jedan od najboljih fudbalera današnjice uživa veliku popularnost, ali… Srpski reprezentativac Stefan Mitrović je otkrio da je as Stare dame bio arogantan tokom utakmice na ‘Marakani’, a da to nije bilo slučajno dobili smo još jednu potvrdu… »
Igrač Atalante otkrio kako ga je ronaldo ponizio: Bilo me je sramota, odaljio sam se od njega - osetio sam se tako malim
Večernje novosti 05.04.2021
FUDBALERI Atalante Robin Gosens objavio je autobiografiju u kojoj je govorio o tome kako je posle jedne utakmice Atalante i Juventusa ponižen od strane Kristijana Ronalda. Nemac je posle meča želeo da razmeni dres sa jednim od najboljih igrača sveta… »
Tražio sam dres od ronalda - i ponizio me je: Kristijano, uopšte nisi gospodin, to se ne radi!
Mondo 05.04.2021
"Zacrveneo sam se, bilo me je sramota. Udaljio sam se od njega". "Zacrveneo sam se, bilo me je sramota. Udaljio sam se od njega". Kristijano Ronaldo je jedan od najboljih fudbalera na svetu, ujedno i svih vremena, pa nije tajna da njegovi rivali žele da… »
Gosens u epizodi: Kako me je Ronaldo oduvao za dres
Mozzart sport 05.04.2021
„Osetio sam se osramoćeno“, priseća se bek Atalante. Trend je poslednjih godina da sportisti pišu autobiografije, mada to obično čine kada završe karijeru. Bek Atalante Robin Gosens je daleko od kačenja patika o klin, ali je svejedno objavio… »
Vesti dana »
BLOG Nestvarne scene na protestu u Nišu: Studenti i građani pevaju „Tamo daleko“ i pozivaju sunarodnike da se vrate u zemlju
Nova pre 18 minutajoš 56 povezanih
Bivši kapiten Partizana namučio Zvezdu: Trijumf crveno-belih posle - 16
B92 pre 47 minutajoš 46 povezanih
Dalas trejdovao Luku dončića! Poznato gde Slovenac nastavlja karijeru
Večernje novosti pre 11 satijoš 53 povezane
RTS dobio izvinjenje od studenata zbog ometanja prilikom izveštavanja sa protesta
Radio 021 pre 2 satajoš 43 povezane