Повезане вести

Играч Аталанте тражио Роналду дрес, Кристијано га понизио

Играч Аталанте тражио Роналду дрес, Кристијано га понизио

Нова 05.04.2021
Робин Госенс, фудбалер Аталанте, описао је у аутобиографији како је прошао када је желео да размени дрес са Кристијанон Роналдом. Немац који покрива леву страну у Аталанти, пожалио се на потез славног Португалца, који није ни у… »
‘Зацрвенео сам се, било ме је срамота’: Још један фудбалер открио како га је понизио Кристијано Роналдо, реакције не престају!…

‘Зацрвенео сам се, било ме је срамота’: Још један фудбалер открио како га је понизио Кристијано Роналдо, реакције не престају!…

Хот спорт 05.04.2021
Један од најбољих фудбалера данашњице ужива велику популарност, али… Српски репрезентативац Стефан Митровић је открио да је ас Старе даме био арогантан током утакмице на ‘Маракани’, а да то није било случајно добили смо још… »
Играч Аталанте открио како га је роналдо понизио: Било ме је срамота, одаљио сам се од њега - осетио сам се тако малим

Играч Аталанте открио како га је роналдо понизио: Било ме је срамота, одаљио сам се од њега - осетио сам се тако малим

Вечерње новости 05.04.2021
ФУДБАЛЕРИ Аталанте Робин Госенс објавио је аутобиографију у којој је говорио о томе како је после једне утакмице Аталанте и Јувентуса понижен од стране Кристијана Роналда. Немац је после меча желео да размени дрес са једним од… »
Тражио сам дрес од роналда - и понизио ме је: Кристијано, уопште ниси господин, то се не ради!

Тражио сам дрес од роналда - и понизио ме је: Кристијано, уопште ниси господин, то се не ради!

Мондо 05.04.2021
"Зацрвенео сам се, било ме је срамота. Удаљио сам се од њега". "Зацрвенео сам се, било ме је срамота. Удаљио сам се од њега". Кристијано Роналдо је један од најбољих фудбалера на свету, уједно и свих времена, па није тајна… »
Госенс у епизоди: Како ме је Роналдо одувао за дрес

Госенс у епизоди: Како ме је Роналдо одувао за дрес

Моззарт спорт 05.04.2021
„Осетио сам се осрамоћено“, присећа се бек Аталанте. Тренд је последњих година да спортисти пишу аутобиографије, мада то обично чине када заврше каријеру. Бек Аталанте Робин Госенс је далеко од качења патика о клин, али је… »

Вести дана »