Povezane vesti
Sotirovski naložila direktorki TON-a da podnese ostavku i kaže - nezakonito je zaposlila sebe
Južne vesti 05.04.2021
Pre nego što je podnela ostavku na mesto direktorke Turističke organizacije Niš, Danka Milojković je dala otkaz ugovora o radu po, kako je istakla gradonačelnica Dragana Sotirovski, po njenom nalogu. Razlog što je Milojkovićeva izgubila direktorsku… »
Direktorka Turističke zaposlila samu sebe, gradonačelnica joj naložila da podnese ostavku
Jugmedia 05.04.2021
Nakon što je prekršila Zakon o javnim službama, o javnim preduzećima i status Turističke organizacije Niš, direktorki Danki Milojković gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski naložila je da podnese ostavku, jer, kako je kazala Sotirovski na današnjoj… »
Direktorki TON-a zbog samozapošljavanja gradonačelnica NALOŽILA da podnese ostavku
Niške vesti 05.04.2021
„Ona je pre nego što je podnela ostavku dala otkaz na Ugovor o radu na moj nalog kao gradonačelnika Niša. To sam joj naložila iz razloga što je ona svojim činjenjem, iako je veliki profesionalac i veliki znalac, uradila nešto što ja ne podržavam kao… »
Vesti dana »

(Mapa) paklene vrućine stižu! Rhmz od jutros niže upozorenja: Temperature idu i preko 38 stepeni, alarmi u celoj zemlji
Blic pre 32 minutajoš 18 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izraelski bezbednosni kabinet odobrio plan za preuzimanje kontrole nad gradom Gazom
Euronews pre 52 minutajoš 15 povezanih

Trnova Petka – dan kada se ne mesi hleb, ne pere veš i oblači nova odeća za sreću
RTV pre 47 minutajoš 6 povezanih