Повезане вести
Дошло је пролеће а јесење лишће пада: Никола Роквић- Хвала за све, чика Тозо, траг који сте оставили је неизбрисив
Вечерње новости 06.04.2021
НАРОДНИ певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је данас у 85. години од последица корона вируса, а од њега се цео дан опраштају колеге и пријатељи. Никола Роквић не крије тугу: - ЈЕДАН од највећих певача, композитора и… »
"Јер ти си само праву љубав хтела, јер си ме волела..." Слика која је направљена 22. јануара, када је Тозовац славио…
Блиц 06.04.2021
Предраг Живковић Тозовац, легендарни певач који је данас преминуо од корона вируса, у јануару ове године прославио је 85. рођендан, а том приликом окупио је своје најближе. Тозовац је 22. јануара рођендан обележио у свом дому, у… »
Ана Бекута: Тозовац је био мој највећи навијач, слава му
Нова 06.04.2021
Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години живота од последица коронавируса. Његова колегиница Ана Бекута, изјавила је за Нова.рс да ће, како каже, наше кафане, само зато што је Тозовац отишао, остати празне. “Све… »
"Отишао је Тозовац и данас није изашло сунце" Ана Бекута се огласила након смрти драгог колеге - "Све је пунија небеска кафана"…
ЛЕГЕНДАРНИ Предраг Живковић Тозовац преминуо је данас у 85. години. Иако су многи мислили да ће се изборити са овим опаким вирусом, његово срце није издржало. Певачица Ана Бекута се огласила након сазнања да је преминуо… »
Мирослав Илић: Крао сам милион Тозовчевих фора у послу
Нова 06.04.2021
Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години живота од последица коронавируса. Његов колега Мирослав Илић, изјавио је за Нова.рс да је током каријере "крао форе" од Тозовца. “Оде нам Тоза пред Ускрс. Знамо се много… »
Лепа Брена: Неизмерно сам тужна јер нас је Тозовац напустио
Нова 06.04.2021
Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години живота од последица коронавируса. Његова колегиница Лепа Брена, изјавила је за Нова.рс да ће Тозовца памтити као изузетног човека. “Отишао је доајен наше народне музике… »
Песме по којима ћемо памтити Тозовца
РТС 06.04.2021
Каријера Предрага Живковића Тозовца трајала је скоро шест деценија. Испевао је безброј ванвременских хитова, због чега је, заједно са Предрагом Гојковићем Цунетом и Мирославом Илићем, стекао статус једног од „три мајстора“… »
Маринко Роквић: Тозовца сам познавао 45 година…
Нова 06.04.2021
Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години живота од последица коронавируса. Његов колега Маринко Роквић, изјавио је за Нова.рс да је Тозовца познавао 45 година, и да је у нашем свету, како каже, био највећи… »
Драгана Мирковић: Никад нећу заборавити дивне речи Тозовца
Нова 06.04.2021
Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години живота од последица коронавируса. Његова колегиница Драгана Мирковић, изјавила је за Нова.рс да никада неће заборавити шта јој је Тозовац рекао на почетку каријере. “Баш ми… »
Снежана Ђуришић: Тозовац је био шармер, боем и добар човек
Нова 06.04.2021
Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години живота од последица коронавируса. Његова колегиница Снежана Ђуришић, изјавила је за Нова.рс да ће га памтити као великог шармера, боема и доброг човека. “Са великом тугом… »
Тозовчева жена након његове смрти: Немам снаге да причам
Нова 06.04.2021
Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години, а његова супруга Мима, скрхана је болом због губитка свог вољеног. Њих двоје су заједно провели више од четири деценије, али су тек крајем јануара одлучили да озваниче… »
Живот га није мазио! Оца су му стрељали, остао је сам са мајком и баком - Ово су мало познати детаљи из живота легендарног…
НАРОДНИ певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је данас у 85. години од последица корона вируса. Предраг Живковић Тозовац био је српски композитор, текстописац, хармоникаш и певач народне и фолк музике, најпознатији по песмама… »
Тозовац преживео ратове и епидемије, а корона га докрајчила
Нова 06.04.2021
Предраг Живковић Тозовац током свог живота избегао је многе болести, преживео је и Други светски рат, а данас је у 85. години преминуо услед последица заразе коронавирусом. Легендарни певач народне музике био је чест саговорник… »
Тозовац се оженио тек недавно, само пар месеци пре смрти
Нова 06.04.2021
Певач Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години живота. Легенда народне музике оженио се прошле године, у 84. години, након 40 година заједничког живота са својом партнерком Емилијом Мимом, а снимке прославе је на… »
Огласила се тозовчева супруга: "Изгубила сам са њим део свог живота!"
ПЕВАЧ Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години, а његова супруга Мима скрхана је болом због губитка свог вољеног. - Немам снаге више ни да причам. Изгубила сам са њим део свог живота. Ово је тренутак када стварно не… »
Она је била жена његовог живота: Тозовац се недавно оженио после 40 година љубави - Једном сам сањао да је умрла, грлио сам…
ПРЕДРАГ Живковић Тозовац који је данас преминуо венчао се последњег дана 2020. године, 31. децембра, са својом животном сапутницом Емилијом Мимом. Славни певач и Мима решили су да потпишу чувени папир након 40 година љубави и… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место нема алтернативу за снабдевање горивом
Екапија пре 3 сатајош 47 повезаних
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 4 сатијош 29 повезаних
ИАЕА тврди: Након земљотреса, нису откривене абнормалности у нуклеарки Фукушима
Вечерње новости пре 1 сатјош 25 повезаних
Трамп предаје Путину "на тацни" оно што Зеленски брани од почетка рата: Америка поставила ултиматум Украјини
Мондо пре 10 минутајош 82 повезане