Povezane vesti
Mega predstavila simanića: Mladi košarkaš se odmah oglasio – ‘Verujem da će mi ova saradnja doneti dobre stvari!’
Hot sport 06.04.2021
Mladi krilni centar i reprezentativac Srbije Boriša Simanić novi je igrač Mege, pošto je potpisao ugovor sa klubom, a pravo nastupa će steći u Superligi. Posle potpisivanja ugovora sa Megom, Simanić je istakao da veruje da će ova saradnja doneti dobre… »
Simanić: Drago mi je što sam dobio priliku da budem deo Mege
Sportski žurnal 06.04.2021
Debitovao je za A tim Srbije tokom kvalifikacija za Evrobasket 2022. godine. Mladi krilni centar i reprezentativac Srbije Boriša Simanić novi je košarkaš Mege, saopšteno je na sajtu kluba. Kako se navodi, Simanić je potpisao ugovor sa klubom i pravo… »
Simanić o dolasku u Megu: Značiće ovo i meni i klubu
Nova 06.04.2021
Mladi krilni centar i reprezentativac Srbije Boriša Simanić novi je košarkaš Mege, saopšteno je na sajtu kluba. Kako se navodi, Simanić je potpisao ugovor sa klubom i pravo nastupa će steći u Superligi. Posle potpisivanja ugovora sa Megom, Simanić je… »
Vesti dana »
Potvrđena izborna pobeda jermenskog premijera Pašinijana, Rusija tvrdi da se "mešao Zapad"
N1 Info pre 46 minutajoš 58 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 36 minutajoš 41 povezana
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 31 minutajoš 48 povezanih