Повезане вести
“Спремни чекамо дерби”
Вести онлине 06.04.2021
Штопер Црвене звезде Радован Панков није крио да су црвено-бели и више него спремни за 164. “вечити” дерби. Навео је и да ће им подршка навијача са трибина и више него недостајати. Дерби се игра у среду од 18:00. – Очекивања су… »
‘Очекивања су иста, зацртани циљ – победа’: Радован Панков пред 164. вечити дерби
Хот спорт 06.04.2021
Штопер Црвене звезед Радован Панков није крио да су црвено-бели и више него спремни за 164. вечити дерби који их очекује сутра од 18 часова. Дефанзивац је подвукао и да ће њему и саиграчима подршка навијача са трибина и више… »
Панков: Мораће да нас нападну, знамо да играмо на контре
Нова 06.04.2021
Фудбалер Црвене звезде Радован Панков рекао је пред меч са Партизаном, да су обе екипе у фантастичној форми и да је уверен да ће ово бити један од лепших дербија. “И ми и они смо у фантастичној форми и уверен сам да ће бити један… »
‘Мотив да се приближимо ривалу, спремни смо!’: Александар Станојевић пред вечити дерби…
Хот спорт 06.04.2021
Фудбалери Партизана у склопу 30. суперлигашког кола гостују Црвеној звезди. За клуб из Хумске ово је прилика да се додатно примакне ривалу и смањи заостатак који тренутно износи девет бодова у корист црвено-белих. Тренер… »
Станковић решио дилему о Канги пред дерби
Спортске.нет 06.04.2021
Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић рекао је данас да је његова екипа свесна да у дербију против Партизана има "меч лопту" и додао да сигурно неће калкулисати и да ће црвено-бели ићи на победу. "Лепо је победити у… »
‘Сутра је прави моменат да покажемо квалитет’: Станковић пред дерби – ‘Ово је наша меч лопта!’
Хот спорт 06.04.2021
Црвена звезда ће у среду од 18 часова дочекати Партизан у оквиру 164. вечитог дербија, а очекивања пред највећу утакмицу српског фудбала изнео је шеф стручног штаба тима из Љутице Богдана Дејан Станковић. – Сваку сезону у клубу… »
Станковић пред дерби: Идемо на победу, остало ме не занима
Вести онлине 06.04.2021
Очекивања пред највећу утакмицу српског фудбала изнео је шеф стручног штаба Црвене звезде Дејан Станковић. Црвена звезда ће у среду од 18 часова дочекати Партизан у оквиру 164. вечитог дербија. Упркос резултату на сутрашњем… »
Звезди ће бити теже против Партизана него против милана Легенда црно-белих верује у победу свог тима, али зна ко је највећа…
Спортал блиц 06.04.2021
Успех у квалификацијама за Светско првенство помогао је да се у Србији поново прича о фудбалу. Пискијеви “орлови” су нам вратили веру у лоптање, а сада је ред да нас вечити дерби убеди да није велика разлика између српског… »
Панков: Уверен сам да ће бити један од лепших дербија
Спортски журнал 06.04.2021
Меч између Звезде и Партизана игра се сутра на стадиону "Рајко Митић" од 18.00. Фудбалер Црвене звезде Радован Панков рекао је пред меч са Партизаном да су обе екипе у „фантастичној” форми и да је уверен да ће ово бити један од… »
Црвена звезда спремна за вечити дерби: Шампион ће бити на нивоу
Дневник 06.04.2021
Фудбалери Црвене звезде у сутрашњем 164. вечитом дербију могу оверити четврту узастопну шампионску титулу. Црвено-белима је за то потребна победа и учиниће све да до ње и стигну. Додатни мотив је у што у последњих пет дуела… »
Нису нас "појели", нити ће - и то ћемо показати: Звезда иде на победу, Деки не би био у кожи Партизана!
Мондо 06.04.2021
"Не знам како бих се осећао да имам девет бодова мање", рекао је тренер Звезде пред 164. "вечити" дерби. "Не знам како бих се осећао да имам девет бодова мање", рекао је тренер Звезде пред 164. "вечити" дерби. Црвена звезда у… »
Станковић пред дерби: Здјелар и Шћекић не могу да нас поједу
Нова 06.04.2021
Црвена звезда ће у среду од 18 часова дочекати Партизан у 164. вечитом дербију, а Дејан Станковић је поновио да је циљ ове сезоне дупла круна. “Био је циљ и презимљавање у Европи, а то смо остварили, док смо сада потпуно… »
Стојковић изазива звезду: Примио сам само 1 гол у 6 дербија и кад је било навијача! (видео)
Хот спорт 06.04.2021
Капитен црно-белих обратио се на конференцији пред 164. вечити дерби. Меч између Црвене звезде и Партизана игра се у среду од 18 часова. Познато је и где ћемо моћи да гледамо меч, али и чији скаути долазе у ложу на Маракану… »
Стојковић зове Пиксија да види Маркеца и Јојића и пецка Звезду: Примио сам један гол у шест дербија
Моззарт спорт 06.04.2021
“Не знам што би празне трибине била предност за мене“, каже Партизанов голман. Голману се свака грешка броји, али Владимир Стојковић може да се подичи тиме што је кроз каријеру направио јако малих број њих. Посебно сигуран био… »
Стојковић пецка звезду пред вечити дерби: Што бих се ја радовао празној Маракани, дали су ми 1 гол у 6 дербија
Мондо 06.04.2021
Капитен Партизана у свом стилу припрема дерби. Капитен Партизана у свом стилу припрема дерби Почело је "загревање" за "вечити" дерби, а капитен Партизана Владимир Стојковић у свом стилу каже му је жао што неће бити навијача, јер… »
Вести дана »
УНС: Новинари у Србији раде у атмосфери која подсећа на ратну зону
Н1 Инфо пре 1 сатјош 29 повезаних
СРЦЕ: Монструозни инцидент испред Рибникара нормалан у друштву где се промовише мржња
Бета пре 2 сатајош 26 повезаних
Грчка ће суспендовати ЕЕС систем на границама током лета, тврди конзулка у Солуну
Данас пре 8 сатијош 21 повезана
Три године од масовног убиства у "Рибникару" - нула одговорних: За породице жртава поступак - велико разочарење
Н1 Инфо пре 1 сатјош 134 повезане