Povezane vesti
"Posle 40 godina bavljenja muzikom, nemam šta da stavim u cv" Čeda Čvorak o nemaštini i traženju novog posla: "Obični muzičari…
Blic 06.04.2021
Čeda Čvorak poručio je da ne nije siguran da li će preživeti finansijski pandemiju, ali i psihički, zbog sve češćih zlonamernih komenatara drugih ljudi na to što potražuju novčanu pomoć od države ili pravo da rade. Pevač je vidno izrevoltiran zbog odnosa… »
Posle 40 godina rada, nema šta da stavi u cv: Čeda Čvorak prozvao kolege - Njih 20 ima bazene, a mene pljuju zbog para!
Mondo 06.04.2021
Frontmen grupe Luna odgovorio na prozivke i nemaštinu zbog jednogodišnje pauze. Frontmen grupe Luna odgovorio na prozivke i nemaštinu zbog jednogodišnje pauze Čeda Čvorak gostovao je u jednoj emisiji gde je otkrio da su svi pevači stigmatizovani "zbog… »
Vesti dana »
Arakči: Niko neće biti bezbedan ako SAD krenu u konfiskaciju iranske imovine; Bahrein i Kuvajt prijavili napade
RTS pre 24 minutajoš 26 povezanih
RHMZ: U Novom Sadu i Vojvodini prijatan petak, za vikend povratak letnjih temperatura
Moj Novi Sad pre 59 minutajoš 22 povezane
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem „Pronađi me“
Sputnik pre 1 satjoš 22 povezane
Skupština Beograda danas o uspostavljanju integrisanog bezbednosnog sistema
Beta pre 2 satajoš 10 povezanih