Повезане вести
Хумани бајкер, који је и своју браду лицитирао за помоћ оболелој деци, сада сакупља новац за малог Гаврила
РТС 06.04.2021
"По мотор код мене. Новац на рачун малог Гаврила", порука је Немање Угрешића, који продаје моторе и приход даје за лечење оболеле деце. Истиче да су једино његово "оружје" мотоцикли и да је циљ да скрене пажњу да тој деци… »
Немања је хумани бајкер, његове моторе купите и возите, и тиме чините добро дело: Новац ће донирати за лечење малог Гаврила…
Прва 06.04.2021
Цела Србија прича о хуманом бајкеру Немањи Угрешићу који продаје моторе да би помогао деци којој је неопходна здравствена помоћ. Од три мотора која је огласио за продају, један је продао и новац ће бити дониран за малог Гаврила… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана