Повезане вести
Тужилаштво наредило довођење Јовановића, он тврди – нисам избегавао позиве
Н1 Инфо 06.04.2021
Треће основно јавно тужилаштво у Београду издало је наредбу за довођење лИдера ЛДП Чедомира Јовановића, док он тврди да није избегавао позиве да да исказ у вези пребијања власника Клинике за физикалну терапију “Физио центар”… »
Тужилаштво наредило довођење Јовановића; Јовановић: Позив сам добио пре два сата, ово је провокација
Радио 021 06.04.2021
Треће основно јавно тужилаштво у Београду издало је наредбу за довођење лидера ЛДП Чедомира Јовановића за 25. јун 2021. године пошто се до сада више пута није одазивао на позиве тужилаштва где је требало да буде саслушан у вези… »
Огласио се Јовановић: Позив суда сам добио пре два сата
Нова 06.04.2021
Лидер ЛДП Чедомир Јовановић изјавио је данас, поводом вести да је Треће основно јавно тужилаштво издало налог за његово привођење, да је позив за рочиште крајем јуна добио пре два сата и запитао се ко је извор за ту… »
Огласио се чеда Јовановић: Ово је поручио након вести да ће бити приведен
Вечерње новости 06.04.2021
ПОЗИВ за рочиште сам добио пре два сата, па ме веома занима ко је извор за ту информацију - каже лидер ЛДП Чедомир Јовановић поводом вести да је Треће основно јавно тужилаштво издало налог за његово привођење. Налог је издат… »
"Ово је провокација" Огласио се и Чедомир Јовановић после вести да ће бити приведен
Србија данас 06.04.2021
Позив за рочиште сам добио пре два сата, па ме веома занима ко је извор за ту информацију - каже лидер ЛДП Чедомир Јовановић. Налог је издат јер, како се наводи, већ дуже време избегава долазак у ту институцију да да исказ. -… »
Опет наложено полицијско довођење Јовановића у тужилаштво
РТВ 06.04.2021
БЕОГРАД - Треће основно јавно тужилаштво у Београду поново је издало наредбу за полицијско довођење лидера ЛДП-а Чедомира Јовановића на саслушање, које је заказано за крај јуна. Полиција је требало да га доведе и на саслушање… »
Приводе Чедомира Јовановића! Избегавао долазак у тужилаштво!
Правда 06.04.2021
Треће основно јавно тужилаштво у Београду издало је наредбу за привођење Чедомира Јовановића, лидера ЛДП-а на саслушању, с обзиром да већ у више наврата, а без оправдања, избегава долазак у ову институцију како би дао свој… »
Тужилаштво наредило довођење Чедомира Јовановића
Нова 06.04.2021
Треће основно јавно тужилаштво у Београду издало је наредбу за довођење лИдера ЛДП Чедомира Јовановића за 25. јун 2021. године пошто се до сада више пута није одазивао на позиве тужилаштва где је требало да буде саслушан у вези… »
Вести дана »
Сензационално! Закон "Коначно свој на своме" донет на Вучићеву инцијативу даје невероватне резултате! За само пар сати 14.500 грађана поднело пријаву
Курир пре 32 минутајош 120 повезаних
Почео састанак председника Вучића са тимовима за енергетску стабилност: Присутан цео државни врх! Мали, Табаковић, Мацут... (фото)
Блиц пре 22 минутајош 43 повезане
Шта се дешава са еврима у мењачницама: Огласила се Народна банка Србије и саопштила шта ће бити с курсом
Курир пре 32 минутајош 22 повезане