Povezane vesti
Aleksandra gađala Brendona šoljom nakon što joj je pretio: Ti ćeš u zatvor zbog prostitucije! (VIDEO)
Vesti online 07.04.2021
Aleksandra Nikolić je izašla iz zatvora, pa se odmah uputila ka Beloj kući a sačekao je i Brendon Radonić zbog koga je i završila tamo. – Misliš da si bitna? Mogu da te pošaljem i u pravi zatvor! Tužiću te – provocirao je Brendon, dok su se pre toga… »
Pala krv u Zadruzi: Nastavljen sukob od noćas, umesto psovki batine - pobesnela Maja naskočila na Janjuša! (video)
Mondo 07.04.2021
Obezbeđenju ruke pune posla. Obezbeđenju ruke pune posla Učesnici Zadruge Maja Marinković i Marko Janjušević ponovo su akteri najnovijeg skandala u Zadruzi. Nakon gostovanja u emisiji Ognjena Amidžića, posle koje su se posvađali na krv i nož, a… »
Tužba za pokušaj ubistva u zadruzi: Tuče, štipanje, gađanje šoljom, a onda zatvor
Blic 07.04.2021
Branislav Radonić Brendon otišao je do Maje Marinković kako bi je utešio, budući je ušla ponovo u fizički obračun sa Markom Janjuševićem Janjušem zbog njegovog razgovora sa Aleksandrom Nikolić. - Ona se ponaša kao laka žena, one se ponašaju kako trebaju… »
Tužiću je za pokušaj ubistva: Pretio joj zatvorom, a ona ga gađala šoljom - prostitutko, šta si radila u Albaniji?
Mondo 07.04.2021
Haos u Zadruzi, reagovalo obezbeđenje. Haos u Zadruzi, reagovalo obezbeđenje. Nakon što su se Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš i Aleksandra Nikolić vratili iz Amidži šoua u Zadruzi je nastao opšti haos. Maja je nasrnula na Janjuša jer je… »
Pobili se posle emisije: U studiju se smeškali, kad su izašli haos - "Što si me ponižavao, mamu ti je**m!" (video)!
Mondo 07.04.2021
U studiju nasmejani, a posle... U studiju nasmejani, a posle... Ljubavni trougao iz Zadruge - Janjuš, Maja i Aleksandra, bili su gosti u emisiji Ognjena Amidžića gde su govorili o svojim zamršenim odnosima. Aleksandra je otkrila da joj je "zabranjeno da… »
Aleksandra Nikolić prokomentarisala intiman odnos Maje i Janjuša u spavaćoj sobi (VIDEO)
Vesti online 07.04.2021
Maja Marinković, Aleksandra Nikolić i Marko Janjušević Janjuš bili su gosti emisije “Amidži šou”, a ovom prilikom je trenutno najpoznatiji ljubavni trougao u zemlji govorio otvoreno o svojim odnosima. Aleks nije mogla da sakrije koliko ju je Janjuš… »
Obezbeđenje reagovalo zbog maje i Janjuša: Marinkovićeva nasrnula na košarkaša, opšti haos u "Zadruzi"
Blic 07.04.2021
u rijalitiju "Zadruga" nastao je opšti haos nakon što su se Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš i Aleksandra Nikolić vratili iz emisije "Amidži šou". Tačnije, Maja je pobesnela navodno zbog toga što je Aleksandra rekla da ju je Janjuš tokom dana… »
Ovde nikome više ništa nije jasno: Janjuš, Maja i Aleksandra pokušali da objasne svoje odnose, zadrugarka otkrila: "Ja ne…
Blic 06.04.2021
Ljubavni trougao u rijalitiju "Zadruga" koji čine Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš i Aleksandra Nikolić sada su u emisiji "Amidži šou" pokušali da objasne svoje odnose. Ipak, gledaoci su nakon njihovog izlaganja, ostali još više zbunjeni. -… »
"Izgubio sam ženu,: ništa više ne može da me zaboli" Kako li će ona reagovati na ovo? Janjuš otvoreno o emocijama prema bivšoj…
Blic 06.04.2021
Marko Janjušević Janjuš komentarisao je u "Zadruzi" temu prevare, pa je izneo svoje mišljenje. - Za jedanaest godina braka nisam došao do toga da dođem u sumnju što bih mogao da prebacim. Nikad mi se nije desilo. Pa ne mogu da tvrdim da li bih mogao da… »
Vesti dana »

Mediji: Srbija kupuje od izraelske vojne kompanije vojnu opremu vrednu 1,64 milijarde dolara
Beta pre 47 minutajoš 12 povezanih

Osumnjičenima za napad na "kobre" određen pritvor Petorica iza rešetaka do 30 dana, jedan u kućnom pritvoru uz elektronski nadzor
Dnevnik pre 11 minutajoš 21 povezana

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 66 povezanih