Повезане вести

Старици лопов украо 2.000 динара које је чувала под јастуком

Старици лопов украо 2.000 динара које је чувала под јастуком

Нова 07.04.2021
Полиција у Нишу ухапсила је Прокупчанина Р. Д. (54) због сумње да је 30. марта ове године покрао 93-годишњу Живку Петровић у нишком насељу Дурлан. Несрећну баку опљачкао је Р. Д. (54) из Прокупља, док је била у свом… »
Тужна прича бака живке (94): Радила је тежак посао, а данас живи од 15.000 пензије: "Имам за лебац кад платим рачуне, тих…

Тужна прича бака живке (94): Радила је тежак посао, а данас живи од 15.000 пензије: "Имам за лебац кад платим рачуне, тих…

Блиц 07.04.2021
“Видим врата од куће ми отворена, отворена и врата од собе. Погледам на кревет - подигнут прекривач. Бркнем под јастук - хоћеш, нема ми га новчаник. Ја га зовем новчаник, то је једно мало огледалце у које сам држала новац, 2.000… »
Бака живки (94) украли последњих: 2.000 динара "Пензија ми је само 15.000, те паре ми много значе"

Бака живки (94) украли последњих: 2.000 динара "Пензија ми је само 15.000, те паре ми много значе"

Блиц 07.04.2021
Нишка полиција ухапсила је Р. Д. (54) из Прокупља због сумње да је 30. марта опљачкао старицу Живку Петровић (94) у њеној кући. Бесрамни лопов је испод јастука немоћне жене пронашао 2.020 динара, последње паре које је… »
Потресна исповест опљачкане баке: Чувам за унуке кад дођу- Пензија ми је мала, али неко и то мало однео (видео)

Потресна исповест опљачкане баке: Чувам за унуке кад дођу- Пензија ми је мала, али неко и то мало однео (видео)

Вечерње новости 07.04.2021
БИЛО је то око 9 сати ујутро, изненада се створио у дворишту. Питала сам га: “ко си ти, ја те не познајем“. Отерала сам га јер не видим добро, нисам знала ко је. Ништа није рекао, као муња је прошао поред мене и отишао ка… »

Вести дана »