Повезане вести

Водитељка открила детаље са снимање емисије, такмичарка јој се унела у лице и претила, одмах прекинуто снимање

Водитељка открила детаље са снимање емисије, такмичарка јој се унела у лице и претила, одмах прекинуто снимање

Вести онлине 07.04.2021
Након екипе из Задруге, Огњен Амиџић је увео другу групу гостију. Каја Остојић, Вера Матовић, Ангелина, Ђус и водитељка емисије “Брак на невиђео” Милица Кон која је почела актуелном темом из поменуте емисије. Водитељки је… »
Нема с Ким није била, пије литар вињака дневно: "Брак на невиђено" - најлуђи видео из емисије која шокира Србију!

Нема с Ким није била, пије литар вињака дневно: "Брак на невиђено" - најлуђи видео из емисије која шокира Србију!

Мондо 07.04.2021
Младожења који оставља забезекнуту младу и "градске рибе" које демолирају хотел нису ништа! Младожења који оставља забезекнуту младу и "градске рибе" које демолирају хотел нису ништа! Последња епизода емисије "Брак на… »
"Ја сам риба са Карабурме,: ово је понижавање!" Водитељка нападнута: "Само што није демолирала хотел, није ми било свеједно"…

"Ја сам риба са Карабурме,: ово је понижавање!" Водитељка нападнута: "Само што није демолирала хотел, није ми било свеједно"…

Блиц 07.04.2021
Милица Кон, водитељка емисије "Брак на невиђено", испричала је детаље непријатне ситуације која јој се недавно догодила пред камерама. Наиме, једна учесница емисије напала је водитељку и претила јој. - Ти си ми га бирала, ти… »
Градска риба замало демолирала хотел! Водитељка открила шта се дешавало иза камера - "Она је одлепила!"

Градска риба замало демолирала хотел! Водитељка открила шта се дешавало иза камера - "Она је одлепила!"

Мондо 07.04.2021
Млада направила скандал! Млада направила скандал! Последња емисија "Брака на невиђено" запалила је јавност због Гордане, "градске рибе са Карабурме", којој су продуценти и водитељка за младожењу довели "љаљана из Медвеђе"… »

Вести дана »