Povezane vesti
Britanski Gardijan: Migrantkinje navodno silovali Hrvati
Nova 07.04.2021
Žena iz Avganistana navodno je seksualno zlostavljana, držana pod ključem i primorana da se skine gola od strane hrvatskog graničnog policajca, tokom pretresa grupe migranata na granici sa Bosnom, prenosi Gardijan. Evropska komisija je to opisala kao… »
Hrvatski MUP odbacio optužbe o nasilju nad migrantima
Blic 07.04.2021
Hrvatsko Ministarstvo unutrašnjih poslova odbacilo je danas nove optužbe o nasilju nad migrantima, nakon što je britanski list "Gardijan", pozivajući se na Danski savet za izbjeglice (DRC), objavio da su hrvatski policajci seksualno zlostavljali… »
"Skinuo me je golu i dodirivao dok sam ja plakala, stavio mi je nož pod grlo": Horor na hrvatskoj granici, policajac…
Blic 07.04.2021
Žena iz Avganistana navodno je seksualno zlostavljana, prećeno joj je nožem i primorana je da se skine gola od strane hrvatskog graničnog policajca, tokom pretrage grupe migranata na granici sa Bosnom i Hercegovinom. Evropska komisija je to opisala kao… »
Vesti dana »
(BLOG) Dijana Hrka peti dan štrajkuje glađu, imunitet polako pada - srednjoškolci kod Skupštine pružaju podršku
N1 Info pre 43 minutajoš 38 povezanih
Vučić: Odluka o neuvođenju sankcija Rusiji izdržala je proveru vremena, opet se svima izvinjavam
Beta pre 18 minutajoš 17 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju 6. novembar 2025: stabilno na severu i zapadu, kiša na istoku i jugu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane
"Ostala uz svu decu, iako je izgubila svoje“: Učenica napravila majicu podrške Dijani Hrki (FOTO)
N1 Info pre 37 minutajoš 19 povezanih
Brnabić: Opozicija neće glasati za izmene Zakona o biračkom spisku jer bi izgubila alibi za poraze
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih