Povezane vesti

“Doktor u Narodnom frontu udarao me i vređao na porođaju”

“Doktor u Narodnom frontu udarao me i vređao na porođaju”

Nova 07.04.2021
Novinarka i blogerka Mina Smiljanić odlučila je da na Instagramu podeli svoju ispovest o akušerskom nasilju koje je doživela na porođaju. Ona je opisala užasne komentare koje je sve vreme slušala od anesteziologa dr Tomislava Krajinovića u GAK… »
Iživljavao se dok nisam ponudila pare i pomenula muža: Ispovest Svetlane m. koja je preživela horor na porođaju u Frontu

Iživljavao se dok nisam ponudila pare i pomenula muža: Ispovest Svetlane m. koja je preživela horor na porođaju u Frontu

Mondo 07.04.2021
Nakon što je novinarka podigla buru na društvenim mrežama zbog akušerskog nasilja u GAK Narodni front, još jedna žena koju je porađao dr Tomislav Krajinović podelila je svoje loše iskustvo. Nakon što je novinarka podigla buru na društvenim… »
Drama na porođaju novinarke: "Doktor Krajinović mi je govorio da se prodajemo za 50 evra, udario me"

Drama na porođaju novinarke: "Doktor Krajinović mi je govorio da se prodajemo za 50 evra, udario me"

Večernje novosti 07.04.2021
NOVINARKA Mina Smiljanić, koja je postala majka pre tri meseca, sa porođaja nosi ružno iskustvo. Dan koji je trebalo da joj bude najsrećniji, prema njenim navodima, pokvario joj je dr Tomislav Krajinović, anesteziolog iz Ginekološko-akušerske… »
Nova žrtva anesteziologa! Odbio je da dođe jer "gleda utakmicu", vređao me je, ali sve se promenilo posle jednog pitanja

Nova žrtva anesteziologa! Odbio je da dođe jer "gleda utakmicu", vređao me je, ali sve se promenilo posle jednog pitanja

Mondo 07.04.2021
Žene na društvenim mrežama podelile svoja užasna iskustva sa porođaja! Žene na društvenim mrežama podelile svoja užasna iskustva sa porođaja! Nakon novinarke Mine Smiljanić koja je svoje užasno iskustvo sa porođaja objavila na Instagramu, u… »
Oglasio se "Narodni front" posle optužbe za akušersko nasilje: Evo šta kažu o navodima novinarke

Oglasio se "Narodni front" posle optužbe za akušersko nasilje: Evo šta kažu o navodima novinarke

Mondo 07.04.2021
Evo šta kažu iz "Narodnog fronta" na optužbe novinarke da ju je anesteziolog maltretirao tokom porođaja! Evo šta kažu iz "Narodnog fronta" na optužbe novinarke da ju je anesteziolog maltretirao tokom porođaja! Novinarka i influenserka Mina… »

Vesti dana »