Повезане вести

Да сам ја неко: Курта и Мурта – 1. епизода

Да сам ја неко: Курта и Мурта – 1. епизода

Нова 07.04.2021
Тема прве епизоде емисије "Да сам ја неко" била је "Курта и Мурта". Кад схватимо да смо се неосетно променили (или да нисмо уопште), увек дође на ред мудрост стара вековима: прича о Курти и Мурти. Који је сјахао, а који узхајао… »
Да сам ја неко: Миле Пица – 12 епизода

Да сам ја неко: Миле Пица – 12 епизода

Нова 07.04.2021
"Ја кад сам пробао пицу у Италији, ма ништа одвратније нисам пробао, али то ми је створило страшну идеју, слику да ће то бити чудо”, каже Милорад Стошљевић, познатији као Миле Пица, гост 12. епизоде емисије "Да сам ја неко"… »
Да сам ја неко: Луна Лу – 11. епизода

Да сам ја неко: Луна Лу – 11. епизода

Нова 07.04.2021
“Зашто морамо да се раставимо, па да се саставимо и правимо да нам није ништа” – пита се Сузана Златановић, познатија као Луна Лу. Верујемо ли у звезде? Како су наше судбине тако другачије? Јесмо ли се уморили? Питања су којима… »
Да сам ја неко: Како се плива – 10. епизода

Да сам ја неко: Како се плива – 10. епизода

Нова 07.04.2021
Мутна вода није тако лоша, посебно ако чекамо да нешто исплива... Како се плива у Србији? Како се сналазимо – ко риба у води или на сувом? Ко нам баца удицу и морамо ли се баш увек упецати на исти мамац? Ово су питања на које је… »
Да сам ја неко: Весна и Сергеј – 9. епизода

Да сам ја неко: Весна и Сергеј – 9. епизода

Нова 07.04.2021
"Да сам ја неко, деца не би била болесна никада” – Весна Петков. Свако од нас зна бар једног Сергеја и бар једну Весну. Према проценама, у Србији је више од 45 хиљада оболелих од ретких болести и углавном су деца. Да ли су они… »
Да сам ја неко: Прислушкивање – 8. епизода

Да сам ја неко: Прислушкивање – 8. епизода

Нова 07.04.2021
Колико пута у животу смо напрегнули слух да бисмо нешто чули, а колико пута је неко други то исто чуло напрегнуо да би нас ослушнуо? Шта то кријемо? Плашимо ли се прислушкивања? Ово су питања којима се Рада Ђурић бавила у новој… »
Да сам ја неко: Лајковац – 7. епизода

Да сам ја неко: Лајковац – 7. епизода

Нова 07.04.2021
Лајковац данас није ни налик оној – господској вароши. Пун корзо, кафане и ресторане, замениле су слике, сећања и нада, а Рада Ђурић је у новој епизоди емисије "Да сам ја неко" покушала да сазна само једно – где је Миле данас… »
Да сам ја неко: Сава – 6. епизода

Да сам ја неко: Сава – 6. епизода

Нова 07.04.2021
У шестој епизоди емисије "Да сам ја неко" тема је била Сава. Невидљиви људи пролазе својим видљивим путевима, тихо, обично носећи у себи право богатство. Бука и хрпа непотребних речи наспрам душе и људскости – није тешко… »
Да сам ја неко: Сви наши мартови – 4. епизода

Да сам ја неко: Сви наши мартови – 4. епизода

Нова 07.04.2021
Трећа епизода ауторске емисије Раде Ђурић "Да сам ја неко" била је у знаку "свих наших мартова". Осим оних мартова с почетка 19. века, када је у Београду отворена прва штампарија и прво Српско читалиште, сви остали су били… »

Вести дана »