Повезане вести
Вакцинисана кинеском, ревакцинисана Фајзеровом вакцином
Нова 07.04.2021
Снежана Ћировић из Чачка, која је данас била на ревакцинацији уместо да прими другу дозу "Синофарм", тврди да је добила "Фајзер" цепиво. “Бесна сам и огорчена, тамо је било неко снимање и они су се вероватно збунили. Када сам… »
Чачанка тврди да је примила две различите вакцине
Политика 07.04.2021
ЧАЧАК – Снежана Ћировић из Чачка тврди да је као другу дозу вакцине добила Фајзерову уместо кинеске, коју је први пут добила. „Предала сам папир на ком је писало да је прва доза била вакцина кинеског произвођача. Након што сам… »
Жена из Чачка прво вакцинисана Синофармом, а други пут Фајзером
Радио 021 07.04.2021
Чачанка Снежана Ћировић рекла је новинарима да је приликом ревакцинације против вируса корона у Чачку уместо вакцине Синофарм, којом је први пут вакцинисана, примила вакцину Фајзер. То је приметила када је у потврди о извршеној… »
Уместо кинеске, примила "фајзер": Чачанка тврди да је добила погрешну другу дозу вакцине
Вечерње новости 07.04.2021
ЧАЧАНКА Снежана Ћировић (на слици) тврди да је у среду ујутру приликом ревакцинације, грешком медицинских сестара, као другу дозу примила америчку вакцину "фајзер" уместо кинеске "синофарм", коју је добила 17. марта. Снежана… »
Пропуст у Чачку? Жена тврди да је погрешно ревакцинисана
Спутник 07.04.2021
Током вакцинације у чачанском Дому културе, Снежана Ћировић доживела је непријатну ситуацију пошто је, како тврди, као другу дозу, уместо кинеске „Синофармове“, примила америчку „Фајзерову“ вакцину. „Предала сам папир на ком је… »
Чачанка тврди да је први пут вакцинисана Синофармом, а други пут Фајзером
Н1 Инфо 07.04.2021
Чачанка Снежана Ћировић рекла је новинарима да је приликом ревакцинације против вируса корона у Чачку уместо вакцине Синофарм, којом је први пут вакцинисана, примила вакцину Фајзер. То је приметила када је у потврди о извршеној… »
Вести дана »
Јелена и Новак Ђоковић су ову намирницу заувек избацили из куће Не купују је никада, а ево како се сналазе када им се баш једе
Блиц пре 30 минутајош 15 повезаних
Чикаго бољи од Мајамија, победе Минесоте и Филаделфије у НБА лиги
Радио сто плус пре 40 минутајош 9 повезаних
Ножем напао и исекао мајку по лицу: Породична драма у Сопоту, младић ухапшен
Дневник пре 10 минутајош 5 повезаних