Povezane vesti
Sin Toma Henksa o navodima da je zlostavljao devojku
Nova 07.04.2021
Čet Henks, sin Toma Henksa, oglasio se na društvenim mrežama, te prvi put progovorio u javnosti nakon što je njegova bivša devojka Kijana Parker zatražila njegovu zabranu prilaska zbog navodnog zlostavljanja u vezi. Glumčev naslednik je na svom Instagram… »
Prijavila Sina slavnog glumca za zlostavljanje: Procureo snimak napada - njemu glava krvava (video)
Mondo 07.04.2021
Oglasio se prvi put nakon optužbi i sve demantovao - "POKRALA ME JE I ŽELI JOŠ NOVCA" Oglasio se prvi put nakon optužbi i sve demantovao - "POKRALA ME JE I ŽELI JOŠ NOVCA" Sina slavnog glumca Toma Henksa, Četa bivša devojka Kijana Parker prijavila je za… »
Sin slavnog glumca optužen za zlostavljanje bivše devojke: Ovako se branio: "Ona samo hoće da mi uzme pare"
Blic 07.04.2021
Sin slavnog glumca Toma Henksa, Čet, oglasio se prvi put za medije nakon što je njegova bivša devojka Kijana Parker zatražila njegovu zabranu prilaska, zbog toga što ju je Henks mlađi navodno zlostavljao u vezi. Naime, Čet je na svom Instagram profilu… »
Vesti dana »
Mali: „Srbija dobila samo pohvale od rejting agencija za odgovor na energetsku krizu“
Serbian News Media pre 4 satijoš 37 povezanih
Đurović ocrnio jednog igrača zvezde posle poraza od Reala: "Bio je naslabiji ove sezone"! Pomenuo je potom sudije i Partizan
Kurir pre 7 minutajoš 29 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Tramp: Iran prihvatio da neće posedovati nuklearno oružje preko 20 godina
Euronews pre 57 minutajoš 51 povezana
„Lep je osećaj posle pobede" penjaroja ponosan na igrače posle pobede nad baskonijom: "u protekla tri meseca zaista smo izgledali dobro kao tim, bili smo konkurenti svim rivalima"
Dnevnik pre 12 minutajoš 108 povezanih
"Beogradski dani porodice" počinju Beogradskim maratonom, a sledeća dva meseca veliki broj besplatnih sadržaja
B92 pre 3 satajoš 27 povezanih