Повезане вести

Син Тома Хенкса о наводима да је злостављао девојку

Син Тома Хенкса о наводима да је злостављао девојку

Нова 07.04.2021
Чет Хенкс, син Тома Хенкса, огласио се на друштвеним мрежама, те први пут проговорио у јавности након што је његова бивша девојка Кијана Паркер затражила његову забрану приласка због наводног злостављања у вези. Глумчев… »
Пријавила Сина славног глумца за злостављање: Процурео снимак напада - њему глава крвава (видео)

Пријавила Сина славног глумца за злостављање: Процурео снимак напада - њему глава крвава (видео)

Мондо 07.04.2021
Огласио се први пут након оптужби и све демантовао - "ПОКРАЛА МЕ ЈЕ И ЖЕЛИ ЈОШ НОВЦА" Огласио се први пут након оптужби и све демантовао - "ПОКРАЛА МЕ ЈЕ И ЖЕЛИ ЈОШ НОВЦА" Сина славног глумца Тома Хенкса, Чета бивша девојка… »
Син славног глумца оптужен за злостављање бивше девојке: Овако се бранио: "Она само хоће да ми узме паре"

Син славног глумца оптужен за злостављање бивше девојке: Овако се бранио: "Она само хоће да ми узме паре"

Блиц 07.04.2021
Син славног глумца Тома Хенкса, Чет, огласио се први пут за медије након што је његова бивша девојка Кијана Паркер затражила његову забрану приласка, због тога што ју је Хенкс млађи наводно злостављао у вези. Наиме, Чет је на… »

Вести дана »