Povezane vesti

U Zrenjaninu do sada dato više od 33.000 doza vakcina

Nova pre 14 dana
U Zrenjaninu su do sada date 33.000 doza vakcina od čega je 19.921 prva, a 12.997 drugih doza, saopštili su iz Doma zdravlja "Dr Boško Vrebalov". Oni su istakli da je dopremljena 34.851 doza vakcina sva četiri proizvođača. Iz Doma zdravlja su naveli… »

Od danas vakcinacija bez zakazivanja u svim gradovima

Politika pre 14 dana
U svim gradovima i opštinama u Srbiji danas bi, kako je ranije najavljeno iz Ministarstva zdravlja, trebalo da budu otvoreni punktovi za imunizaciju građana bez prethodnog zakazivanja. Kako je juče rekao ministar zdravlja Zlatibor Lončar, u Beogradu… »

Danas odluka o obaveznoj vakcinaciji medicinara

RTV pre 14 dana
BEOGRAD - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da bi republička stručna komisija trebalo da donese odluku o obaveznoj vakcinaciji zdravstvenih radnika protiv virusa korona i ponovio da je saglasan sa tim predlogom. Lončar je rekao da je… »

Zrenjanin: Dato preko 33.000 vakcina

Danas pre 14 dana
U Zrenjaninu je tokom jučerašnjeg dana, kada je organizovana vakcinacija građana bez prethodnog zakazivanja, prvi put dato preko hiljadu doza vakcina. Prema podacima Doma zdravlja u ovom gradu, ukupno je vakcinisano 1079 građana. Zbog velikog… »

U Vojnoj bolnici Karaburma 110 kovid pacijenata, od kojih je 12 na intenzivnoj nezi

Politika pre 14 dana
Komandant Vojne bolnice „Karaburma” u Beogradu Ivo Udovičić izjavio je danas da je u toj ustanovi zbrinuto 110 pacijenata sa korona virusom, od kojih je 12 na intenzivnoj nezi. „U poslednje vreme sve više je mlađe populacije, radno sposobnih… »

Čeka se odluka o obaveznoj vakcinaciji

B92 pre 14 dana
Beograd -- Zlatibor Lončar izjavio da bi republička stručna komisija trebalo da donese odluku o obaveznoj vakcinaciji zdravstvenih radnika protiv kovida 19. Ministar zdravlja Srbije je rekao da je saglasan sa tim i dodao da je širom Srbije otvoreno… »

Počela imunizacija beskućnika

Politika pre 14 dana
Vakcinacija beskućnika počela je u dva dnevna centra i kluba za starije, koje je grad namenio samo za njih, a posredstvom volontera Crvenog krsta za vakcinaciju se prijavilo 17 ljudi. U Dnevnom centru za stare „Stari grad I” vakcinisalo se sedam… »

Lončar o obaveznoj vakcinaciji medicinskih radnika: Nema logike da kažu da su dobili koronu, jer mogu da se vakcinišu

Blic pre 14 dana
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da bi republička stručna komisija trebalo da donese odluku o obaveznoj vakcinaciji zdravstvenih radnika protiv virusa korona i ponovio da je saglasan sa tim predlogom. Lončar je rekao da je širom… »

Velika zainteresovanost: Počela vakcinacija u seoskim sredinama u Jagodini VIDEO

B92 pre 14 dana
Vakcinacija i u seoskim sredinama u Jagodini je počela juče. "Noć u hitnoj pomoći Doma zdravlja Jagodina je prošla srednje teško. Ukupan broj pacijenata koji se javio našoj ambulanti je bio 18, imali smo tri izlaska na teren", rekla je doktorka… »

Jerkan: Za vakcinaciju u Nišu veliko interesovanje u poslednje vreme

Naissus info pre 14 dana
Direktor Doma Zdravlja u Nišu Milorad Jerkan kaže je da bi danas u Nišu trebalo da bude vakcinisano oko 2.500 građana. On ocenjuje da je u ovom trenutku u Nišu vakcinisano oko 32,5 odsto stanovništva. Jerkan je istakao da se radi na seoskom… »

U Vojnoj bolnici Karaburma 110 kovid pacijenata, od kojih je 12 na intenzivnoj nezi

Danas pre 14 dana
Komandant Vojne bolnice „Karaburma“ u Beogradu Ivo Udovičić izjavio je danas da je u toj ustanovi zbrinuto 110 pacijenata sa korona virusom, od kojih je 12 na intenzivnoj nezi. „U poslednje vreme sve više je mlađe populacije, radno sposobnih… »

Jerkan: Interesovanje za vakcinaciju u Nišu u poslednje vreme veliko

Danas pre 14 dana
U Nišu bi danas trebalo da bude vakcinisano oko 2.500 građana, rekao je za RTS direktor Doma zdravlja Niš Milorad Jerkan. Jerkan je naveo da veruje da je u ovom trenutku u Nišu vakcinisano oko 32,5 odsto stanovništva. Kaže da se radi na seoskom… »

Vakcinacija bez zakazivanja na 6 punktova u Kragujevcu

Pressek pre 14 dana
Sledeće dve nedelje na šest gradskih punktova moći će da se vakcinišu i Kragujevčani koji se nisu prijavili putem e-Uprave ili kol-centra. Od 8 do 20 sati, svakog dana i vikendom, u Sportskoj hali „Gordana Goca Bogojević” u Velikom parku, u… »

Dom zdravlja: Vakcinacija “Fajzerom” u nedelju umesto u subotu

Bujanovačke pre 14 dana
Bujanovac, 8. april 2021.- Iz Doma zdravlja Bujanovac mole sve koji su za vakcinaciju “Fajzerom” dobili poziv za subotu posle 14 sati, na imunizaciju dođu dan kasnije, u nedelju. Razlog ove izmene je činjenica da je poziv za subotu dobilo 400… »

U Kliničkom centru vakcinacija rizičnih pacijenata iz Nišavskog i još 5 okruga

Naissus info pre 14 dana
Iz UKC Niš naglašavaju da je manji rizik od alergijske reakcije, nego od teške kovid kliničke slike. Veliki broj ljudi je, kako kažu, iz predostrožnosti vraćen sa punktova za vakcinaciju, zbog alergije na penicillin ili neku vrstu hrane. Tamo će… »

Dan nakon Vučića vakcinu primilo rekordnih 65.000 građana

Nova pre 14 dana
Dan nakon što se vakcinisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, jučerašnji dan bio je jedan od najuspešnijih od početka vakcinacije, saopštila je danas Vlada Srbije. U saopštenju se ističe da je tokom jučerašnjeg dana vakcinisano ukupno 64.608… »

Danas vakcinacija preko 3.000 građana kineskom i američkom vakcinom – Nastavak imunizacije sa i bez prijavljivanja kod…

Glas Šumadije pre 14 dana
Prema zvaničnim podacima, juče, 7. aprila 2021. godine U Šumadijskom okrugu revakcinisano je kineskom vakcinom ukupno 110 lica od toga 69 u Domu zdravlja Kragujevac. Prvu dozu kineske vakcine primilo je 1.159 lica od toga 802 u kragujevačkom Domu… »

Zbog velikog interesovanja Zrenjaninci i sutra mogu na vakcinaciju bez termina

Danas pre 14 dana
Zbog velikog interesovanja građana za primanje vaccine bez zakazivanja, zrenjaninski Dom zdravlja “Dr Boško Vrebalov” saopštio je da će se i u četvrtak, 8. aprila, obavljati vakcinacija građana bez prethodnog zakazivanja. Vakcinacija će, kao i… »

Počela vakcinacija beskućnika, imunizacija moguća i bez prijave u dva dnevna centra i kluba za starije u Beogradu

Blic pre 14 dana
Vakcinacija beskućnika počela je danas u dva dnevna centra i kluba za starije u Beogradu, koje je grad namenio samo za njih, a posredstvom volontera Crvenog krsta za vakcinaciju se prijavilo 17 ljudi. U dnevnom centru za stare "Stari grad I" u centru… »

Vesti dana »