Povezane vesti

Gori belfast: Nemiri u Severnoj Irskoj zbog Bregzita: Grupa mladih pravila haos, napala policiju i zapalila autobus (foto)

Blic pre 14 dana
Grupa mladih u probritanskom području Belfasta zapalila je sinoć oteti autobus i napala policiju kamenjem u najnovijem u nizu nasilnih akcija započetih prošle nedelje u Severnoj Irskoj. Više desetina policajaca povređeno je u noćnom nasilju koje je… »

Eskalirao bes: Severna Irska gori šestu noć zaredom VIDEO

Nova pre 13 dana
Na ulicama Belfasta, grada Severne Irske, šesti dan zaredom, demonstranti na ulicama demoliraju grad, pale automobile i autobuse. Razlozi pobune su ne procesuiranje čelnika republikanske stranke Sin Feina zbog prisustva na masovnoj sahrani jednog od… »

Ulični rat pristalica otcepljenja i probritanskih grupa u Severnoj Irskoj

N1 Info pre 13 dana
U Severnoj Irskoj, koja je deo Velike Britanije, već četvrti dana se vodi ulični rat katolika i aglikanaca, odnosno pristalica otcepljenja i probritanskih grupa. Do nasilja je došlo zbog fustracije članova probritanske unionističke zajednice, posle… »

Demonstranti u Belfastu zapalili autobus i automobile – Džonson duboko zabrinut

RTS pre 13 dana
Nastavljaju se protesti u Belfastu. Demonstranti koji se protive pravilima za izvoz za Severnu Irsku uspostavljenim nakon Bregzita napali su policiju kamenicama i zapalili nekoliko vozila na ulicama Belfasta. Britanski premijer Boris Džonson je naveo da… »

Neredi u Belfastu: Grupa mladih napala policiju i zapalila autobus

Al Jazeera pre 13 dana
Deseci policajaca povrijeđeni su noćnom nasilju u kojem su paljeni automobili i bacani molotovljevi kokteli na policiju. Grupa mladih u probritanskom području Belfasta zapalila je oteti autobus i napala policiju kamenjem u najnovijem u nizu nasilnih… »

Džonson duboko zabrinut zbog nasilja u Severnoj Irskoj

RTV pre 13 dana
LONDON - Britanski premijer Boris Džonson izjavio je sinoć da je duboko zabrinut zbog scena nasilja u Severnoj Irskoj, gde je grupa mladih u probritanskom području Belfasta otela i zapalila autobus i napala policiju kamenjem. Džonson je na Tviteru… »

Džonson hitno reagovao FOTO/VIDEO

B92 pre 13 dana
Belfast -- Britanski premijer Boris Džonson hitno se oglasio sinić zbog nasilja u Severnoj Irskoj. Tamo je grupa mladih u probritanskom području Belfasta, otela i zapalila autobus i napala policiju kamenjem. Takve i slične scene odigravaju se već pet… »

DŽonson se hitno oglasio zbog haosa u Irskoj: Britanski premijer zabrinut zbog nasilja, napadnuta policija u Belfastu (video)

Večernje novosti pre 14 dana
BRITANSKI premijer Boris DŽonson izjavio je večeras da je duboko zabrinut zbog scena nasilja u Severnoj Irskoj, gde je grupa mladih u probritanskom području Belfasta otela i zapalila autobus i napala policiju kamenjem. DŽonson je na Tviteru naveo da… »

Vesti dana »