Повезане вести

Глумица Мерима Исаковић оптужила Лечића за сексуално насиље

Глумица Мерима Исаковић оптужила Лечића за сексуално насиље

Нова 08.04.2021
Мерима Исаковић, која је била једна од највећих младих глумачких звезда Југославије, први пут после 43 године је отворила душу за "Недељник" и проговорила о томе како ју је злостављао глумац Бранислав Лечић. У тексту за нови… »
Гага Николић знао за Лечића! Глумица му испричала за напад, ево шта је био његов одговор!

Гага Николић знао за Лечића! Глумица му испричала за напад, ево шта је био његов одговор!

Мондо 08.04.2021
Мерима Исаковић оптужила је Бранислава Лечића за злостављање. Још те 1978, испричала је Драгану Николићу шта се догодило. Мерима Исаковић оптужила је Бранислава Лечића за злостављање. Још те 1978, испричала је Драгану… »
Имала сам 18 година, бацио ме на под и стргао ми хаљину: Славна глумица оптужује Лечића - проговорила после 40 година!

Имала сам 18 година, бацио ме на под и стргао ми хаљину: Славна глумица оптужује Лечића - проговорила после 40 година!

Мондо 08.04.2021
Чувена глумица до детаља је описала наводни чин силовања. Чувена глумица до детаља је описала наводни чин силовања. Славна глумица Мерима Исаковић је објавила делове књиге коју пише о злостављању, у којој је описала шта је… »
Глумица Мерима Исаковић тврди: Бранислав Лечић ме силовао када сам имала само 18 година

Глумица Мерима Исаковић тврди: Бранислав Лечић ме силовао када сам имала само 18 година

Ноизз 08.04.2021
После глумице Данијеле Штајнфелд, глумица Мерима Исаковић изашла је у јавност и у језивој исповести открила гнусне детаље, оптуживши Бранислава Лечића за силовање. Некада велика звезда, Мерима Исаковић, глумица која је са 16 и… »

Вести дана »