Povezane vesti

Glumica Merima Isaković optužila Lečića za seksualno nasilje

Nova pre 14 dana
Merima Isaković, koja je bila jedna od najvećih mladih glumačkih zvezda Jugoslavije, prvi put posle 43 godine je otvorila dušu za "Nedeljnik" i progovorila o tome kako ju je zlostavljao glumac Branislav Lečić. U tekstu za novi Nedeljnik, glumica… »

Merima Isaković: Branislav Lečić me je silovao 1978.

RTV pre 13 dana
BEOGRAD - Nekadašnja glumica Merima Isaković optužila je glumca Branislava Lečića, koji se suočava sa optužbom za silovanje koleginice Danijele Štajnfeld za silovanje, da ju je seksualno napastvovao pre 43 godine. Isaković je tvrdnju da ju je… »

Imala sam 18 godina, bacio me na pod i strgao mi haljinu: Slavna glumica optužuje Lečića - progovorila posle 40 godina!

Mondo pre 13 dana
Čuvena glumica do detalja je opisala navodni čin silovanja. Čuvena glumica do detalja je opisala navodni čin silovanja. Slavna glumica Merima Isaković je objavila delove knjige koju piše o zlostavljanju, u kojoj je opisala šta je sama doživela. U… »

Gaga Nikolić znao za Lečića! Glumica mu ispričala za napad, evo šta je bio njegov odgovor!

Mondo pre 13 dana
Merima Isaković optužila je Branislava Lečića za zlostavljanje. Još te 1978, ispričala je Draganu Nikoliću šta se dogodilo. Merima Isaković optužila je Branislava Lečića za zlostavljanje. Još te 1978, ispričala je Draganu Nikoliću šta se… »

Glumica Merima Isaković tvrdi: Branislav Lečić me silovao kada sam imala samo 18 godina

Noizz pre 14 dana
Posle glumice Danijele Štajnfeld, glumica Merima Isaković izašla je u javnost i u jezivoj ispovesti otkrila gnusne detalje, optuživši Branislava Lečića za silovanje. Nekada velika zvezda, Merima Isaković, glumica koja je sa 16 i po godina upisala… »

Vesti dana »